Redskabsskur

Hvis der skal være styr på matriklen, så er det næsten ikke til at undvære et godt redskabsskur. Et velindrettet redskabsskur kan både rumme haveredskaber, plæneklipper og familiens cykler. Hos os finder du redskabsskure i mange størrelser og udformninger. Ønsker du at benytte redskabsskuret som værksted, så er det oplagt at vælge en model med vinduer. Fællesnævneren for alle vores redskabsskure er den høje kvalitet. Vi går ikke på kompromis med noget. Her er tale om bæredygtigt nordisk træ. Metalforstærkende stænger i alle vægge, der sikre stabilitet og lang holdbarhed. De fleste af vores redskabsskure kan samles at 2 gør det selv mænd eller kvinder på 2 – 3 dage. Du er også velkommen til at bestille vores installationsteam til at samle redskabsskuret for dig. Det er ofte en god løsning, hvis du er presset for tid eller hvis du ikke føler dig tryg ved at gå i gang med det selv

Viser alle 12 resultater

Er du træt af at se haveredskaberne flyde i haven eller vil du gerne kunne stille jeres cykler sikkert om natten. Det kan også være, at du mangler et sted at opmagasinere havemøblerne om vinteren eller et sted til fritidsudstyr eller hobbyrum. Hos træhytter24 har vi redskabsskure til ethvert behov.

Når du køber et redskabsskur gennem os, så kan du vælge selv at samle det eller du kan overlade det til os. Vores bygnings anvisninger er så lette at følge,at de fleste kan bygge et redskabsskur på en dags tid, men vi er som sagt også behjælpelige, hvis tiden og lysten ikke er der til at gå i gang med projektet selv.

Sådan vælger du det rigtige redskabsskur

Når du skal vælge redskabsskur, så er det en god ide at gennemgå nogle kriterier først. På den måde risikere du ikke at komme til at fortryde dit køb. Når du køber en træhytte i en god kvalitet, så har du træhytte mange år frem. Derfor er det også vigtigt at overveje hvilken model,der passer bedst til dine nuværende og fremtidige behov.

Hvilken kvalitet skal du vælge

Vælg et redskabsskur i en god kvalitet, så dit redskabsskur holder i mange år og så du ikke skal gå og irriteres over billige løsninger. Hos træhytter24 går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hos os kan du få et redskabsskur, der kan holde årti efter årti.

Hvor stor skal redskabsskuret være

Det er en god ide at købe et redskabsskur, der er en anelse større end du skønner behovet er, da ekstra opbevaringsplads altid er godt at have. Du skal dog være opmærksom på, hvor du placere dit redskabsskur. Du skal vise hensyn til din naboer og respektere skel og byggelovgivning. Det vil sige, at du ikke må placere dit redskabsskur lige op af hækken til naboen.

Indretning af redskabsskuret

Vi har mange forskellige redskabsskure, du kan vælge mellem. De findes i mange størrelser, nogle af dem er et stort rum med plads til hylder, andre er delt op så du både har redskabsskur og opbevaring. Nogle er også med overdækket terrasse, hvor du kan have et arbejdsbord stående til dine haveplanter.

Har du plads i haven kan du også vælge en større træhytte som både rummer redskabsskur og gæstebolig, hjemmekontor, hobbyrum eller saunahytte.  Det er en enkel måde at skaffe de ekstra kvadratmeter som man så ofte mangler i hjemmet. Brug det som en oase hvor du kan gå hen og få fred og ro til at arbejde eller træne. Mange bruger også disse træhytter som teenager boliger. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Køber du en træhytte, anneks, sommerhus eller redskabsskur som samlesæt, så kan du vælge selv at samle det eller du kan bestille vores dygtige team til at komme og samle det for dig. Hvert monteringssæt indeholder alt hvad der skal bruges til at samle dit haveskur – og de fleste træhytter kan samles af ikke professionelle på Max 2 dage.