Saunahytter

Vores saunahytter er designet og fremstillet i den gamle finske tradition for at tilbyde dig den ultimative sauna oplevelse. Når du køber nogle af vores udendørs saunahytter, får du en præmie bjælkehytte med sådanne sauna funktioner som rummelige sauna værelser, sauna bænke, hovedstøtter, isolerede sauna lofter (for at holde varmen i), sauna bænke og komfur vagter lavet af de fineste udvalgte træer, og trægulv riste. Derudover har du brug for en ordentlig sauna varmelegeme, som du kan købe fra den nærmeste hjem-forbedring supermarked. Hvis det er nødvendigt, så spørg for vores råd til korrekt strøm og en varmelegemeenhed.

Viser alle 18 resultater

Sauna oplevelsen ser en ny storhedstid i øjeblikket. Det er ikke længere nok for danskerne at have jacuzzi i badeværelset. Vi har for alvor fået øjnene op for wellness som afstresning efter en hektisk arbejdsdag. Svømmehallerne tilbyder saunagus og folk står på ventelister for at komme til. Men for nogen er dette ikke en mulighed, da det ikke passer ind med familie og arbejdsliv. Derfor bygger flere og flere også deres eget wellness resort derhjemme eller i forbindelse med deres sommerhus. Wellness er nemlig ikke bare balsam for sjæl og legeme, det er også en rigtig god måde at tilbringe kvalitetstid sammen med familie og venner.

Hos træhytter24 har vi flere forskellige saunaer, du kan vælge mellem alt efter, hvad dit behov er.

Når du skal vælge sauna skal du overveje;

  • Hvor mange skal benytte saunaen på en gang

Når i vælger sauna model, så skal i tænke på hvor meget plads i har brug for i saunaen. Er i en familie med 2 voksne og et barn eller er i en stor sammenbragt familie med mange venner

  • Skal der være toilet og bad i sauna bygningen

Hvis saunabygningen skal placeres i nærheden af en anden bolig hvor der er let adgang til bad og toilet, så kan dette måske undværes. Men hvis sauna bygningen skal stå isoleret, så er det en rigtig god ide at vælge en model med toilet og brus.

  • Skal der være opholdsrum i sauna bygningen

Er planen at benytte saunaen som sauna og ikke andet så er opholdsrum og udenomsplads måske ikke så vigtigt, men hvis i gerne vil bruge saunaen som et nyt uderum hvor i kan være sammen med venner og famlie, så er det en god ide at prioritere opholdsrum og udenomsareal.

  • Skal der være terrasse eller overdækket terrasse i forbindelse med sauna bygningen

Hvis i gerne vil gøre saunaen til samlingspunkt for familien så kan i med fordel vælge en model med overdækket terrasse. Så i kan i nemlig nyde naturen selvom det danske vejr ofte er lidt ustadigt. Med en overdækket terrasse har i også mulighed for at lave grillområde eller opstille et vildmarksbad.

Fordele ved at gå i sauna

Der er mange fordele forbundet med at gå i sauna. Sidder du i en sauna, så kan du ikke gøre andet end at slappe af. Her bliver du ikke forstyrret af din telefon og du skal ikke forholde dig til andet end at mærke dine muskler slappe af. Finnerne har i generationer brugt saunaen som en fast del af deres livsstil, og finske undersøgelser viser, at der er flere skjulte fordele ved at gå i sauna. Blandt andet at:

  • Kroppens muskler afspændes
  • Blodkarrene udvides sig, så vi får bedre blodgennemstrømning og det virker derfor blodtrykssænkende.
  • Stabilisering af det autonome nervesystem
  • Mindsker  inflammation i kroppen
  • Du kommer af med affaldsstoffer

Find lige præcis den saunabygning som passer til dine behov her hos os.