Havepavilloner

Her finder du smukke havepavilloner, som du kan forlænge sommermånederne med. Om sommeren kan du åbne vinduer og døre og lukke den skønne sommerluft ind. Når det begynder at blive lidt koldere og mere blæsende udenfor, kan du fortsætte med at nyde din have ved at sidde i din dejlige havepavillon. Hvorfor ikke købe en en havepavillon, som du kan nyde, når du inviterer dine familie eller venner over til en god middag, som du har tilberedt i dit udekøkken. Hos os finder du de absolut flotteste havepavilloner til netop din have.

Viser alle 16 resultater

Hvem elsker ikke ideen om udendørsliv?

Det handler om smukke haver, lange udsigter, den store danske sommer, jordbær og fløde og at nyde din have fuldt ud. Det er her, en havepavillon kommer ind i billedet. Den er perfekt til at slappe af i og se havens dyreliv. De fleste haver knyttet til historiske statelige hjem vil omfatte et dejligt fokuspunkt med en lysthus. Disse smukke overdækkede, arkitektonisk interessante havepavilloner, ofte med åbne sider, har eksisteret i overraskende lang tid, selvom deres historie og hvordan de fik deres usædvanlige navn er et mysterium.

En lang historie

Arkitekt William Halfpenny bruger navnet havepavillon første gang i 1750 og beskriver “et kinesisk tårn eller havepavillon” for at hjælpe med at promovere alt, hvad der har en kinesisk stil, for tidens designbevidste husejere. George Washington ejede en på Mount Vernon, mens havepavillonen, hvor Lis dansede med sin skønhed til “I Am Sixteen” i The Sound of Music, er så ikonisk, at det stadig er på Salzburgs turiststi.

Forskellige størrelser, form og brug

Med sådan en arv er det ikke underligt, at de stadig er så populære, fra den mindste siddekrog til den flotteste udendørs spiseplads. Vi har haft det sjovt med at hjælpe kunder med at vælge og tilpasse dereshavepavilloner i træ i enhver størrelse og form, klar til alt fra store fester, liggestole ved poolen, sommergrill, boblebade, se tennisspil til en intim snak over en kop te eller en flaske vin.