Sommerhuse

Vores sommerhuse er prisvenlige, lette at samle og så er det en meget miljøvenlig måde at bygge et sommerhus, hjemmekontor, gæstehus eller hvad du ønsker at bruge din sommerhus til. Vi har et kæmpe udvalg med mere end 30 forskellige sommerhuse, som du kan vælge mellem. Vores sommerhuse er på mellem 25 og 100 kvadratmeter og kommer med henholdsvis et, to og tre soveværelser. Ønsker du at foretage ændringer på vores eksisterende modeller, så er dette også en mulighed. Vi kan i stort omfang skræddersy sommerhuset efter dine ønsker og behov. Et sommerhus kan samles på 3 – 6 dage af vores dygtige team. Samlingstiden afhænger af sæson og vejrlige. Leveringstiden på vores træhytter ligger på mellem 7 og 10 uger.

Viser 1–36 af 49 resultater

Vi lever tæt sammen i byerne. Ofte i lejligheder uden altan eller have. Derfor er det at have et sommerhus populært som aldrig før. Et sommerhus giver især byboerne en mulighed for at komme ud og få frisk luft og mulighed for at dyrke grøntsager. Behovet for at komme ud og få græs under tæerne og muld mellem fingrene er stort i dag og derfor blomstre sommerhusene stadig frem over alt.

Fordele ved at købe et færdigt sommerhuse

Der er tradition for at bygge sommerhuse ud af genbrugsmaterialer og det er en dejlig bæredygtig tanke. Desværre efterlader vores senmoderne livsstil os ikke med meget fritid og når vi har fri, så vil vi gerne slappe af. Det tager tid at finde de rette genbrugsmaterialer og endnu mere tid at få dem til at passe sammen. Der er også ofte meget vedligeholdelse ved at bygge et sommerhus af genbrugsmaterialer.

Alt dette kommer du udenom, hvis du investere i et sommerhus, kolonihavehus, anneks, bjælkehytte eller havehus fra træhytter24 og så er der endda stadig tale om et bæredygtig sommerhus. Træhytter24 tænker nemlig i bæredygtighed, når de producere træ til deres sommerhuse. Et sommerhus fra træhytter24 kan som oftest samles på 2 dage af en dygtig gør det selv mand eller kvinde. Vi er dog altid behjælpelige med at samle dit sommerhus, hvis ikke du vil gå i lag med det selv.

Nogle af de mange fordele ved at købe dit sommerhus hos træhytter24 er:

  • Du spare en masse tid
  • Du får god kvalitet, der holder i mange år
  • Du får en bolig hvor hver kvadratmeter er udnyttet

Hvad skal du have med i dine overvejelser.

Hvis du allerede har et dejlig stykke land, og kun mangler et dejligt sommerhus for at kunne gøre det til et dejligt samlingssted for hele familien, så har træhytter24 mange egnede sommerhuse, som du kan vælge mellem.

Inden du forelsker dig i et sommerhus, så skal du undersøge hvilke regler der er angående opførelsen af et sommerhus. Der er nemlig faste regler for, hvor stort dit hus må være og hvordan det skal placeres på grunden af hensyn til dine naboer.

Du skal også overveje hvordan i gerne vil udnytte pladsen:

  • Vil i gerne overnatte i sommerhuset?
  • Har i børn?
  • Har i brug for opmagasinering?

Hvis i udelukkende bruger jeres sommerhus i dag og aftentimerne, men meget sjældent overnatter, så bør i prioritere et stort opholdsrum, hvor der er plads til hele familien. Bruger i til gengæld jeres sommerhus som sommerbolig, så er det vigtigt at tænke i sovepladser og opmagasinering. Har i børn i familien, kan i eventuelt overveje at bygge en hems. Det er en rigtig god måde at tilføje ekstra kvadratmeter til boligen.