Grillhytter

Vores skandinaviske stil Grillhytter og traditionelle lappiske grill huse er en 6-15 m² sekskantede eller ottekantede træ have-bygninger med en central trækul BBQ grill, et bord monteret omkring grillen, og justerbar røg emhætte, en skorsten og en skorstenshætte sæt, og fast træ bænk siddepladser.  Alle vores luksus Grillhytter leveres med attraktive og praktiske granitborde i stedet for træbordplader til at tilføje elegance, gøre rengøring så meget lettere, og spare dig fra at ændre bordet hvert andet år. Grill, granit bord og hele skorstenssæt er alle premium kvalitets produkter fremstillet i Finland.

Viser alle 5 resultater

Grillhytten har mange navne, nogle kalder den en BBQ hut, andre en Gazebo eller en Grillkota. Kært barn har mange navne og grillhytten bliver mere og mere populær i Danmark. Det er der ikke noget at sige til, da grillhytten løser mange af de udfordringer, der er i at bo i Danmark og elske grill og udendørs hygge.

Hvad får vores grillhytter til at skille sig ud

Alle vores grillhytter er bygget i nordisk kvalitets træ og der er ikke gået på kompromis med noget. Vi har et bredt sortiment af grillhytter. Nogle er mere dækket ind end andre og størrelsen variere også. Inkluderet i samtlige grillhytte standard sæt er:

  • Central Charcoal BBQ Grill
  • Granitbord monteret rundt om grillen
  • Justerbar røg udsugningshætte
  • Skorsten og skorstenshætte
  • Fast grillbænk

Specielt granitbordpladen får vores grillhytter til at skille sig ud på kvaliteten. Granitten er utrolig let at vedligeholde og selv efter både 5 og 10 år så vil bordpladen se ud som ny. Men også kvaliteten på vores trækomponenter er ud over det sædvanlige. Derfor giver vi også 5 års fabriksgaranti på alle vores grillhytter.

3 gode grunde til at købe en grillhytte

Der er mange gode grunde til at investere i en grillhytte til haven. Grillhytten har mange gode funktioner, men den giver også stemning til haven. Har du en stor åben græsplæne, så vil en grillhytte eller en grillpavillon bringe en stemning af ro og hygge.

  • Danmark er kendt for sit ustadige vejr og det kan ofte være svært at planlægge en grillaften udendørs. Med en af vores mange grillhytter kan både grillmaster og gæster være under tag.
  • Grill indbyder til kvalitetstid. Tilbring mere tid sammen med familie og venner omrking grillen.
  • Benyt grillhytten til andet end grillaftener. Du kan bruge den til at lave yoga eller træne eller til afslapning med en god bog og et glas vin

Grillhytten som et ekstra rum i haven

Er i en aktiv familie så kan i sikkert ofte godt bruge lidt ekstra plads, det kunne være til træning eller hvis i dyrker yoga og meditere. Det kunne også være som frirum, altså et sted hvor man kan trække sig hen hvis man ønsker tid til ro eller fordybelse. Hvad du gør med de ekstra kvadratmeter er helt op til dig og din familie.

Saml selv eller ej

Alle vores grillhytter kommer i samlesæt, hvor alt hvad du skal bruge til at samle grillhytten er inkluderet i sættet. Vi vurdere, at 2 personer sagtens kan samle vores grillhytter på under 3 dage, alt efter hvilken model i vælger. Ønsker i ikke selv at give jer i kast med projektet, så er i velkommen til at booke vores professionelle installationsteam til at samle grillhytten for jer.