Anneks

Et er anneks er perfekt til at bruge som en teenagebolig, gæstebolig, kontor eller som en ekstra indtjening via Airbnb eller lignende. Vi har mange forskellige slags annekser i alle størrelser og priser. Alle vores annekser bliver produceret af bæredygtigt Nordisk træ, der giver den bedste kvalitet. Vores annekser er bygget, så de kan modstå alt slags vejr hele året rundt. Tag et kig på vores udvalg af forskellige slags annekser og se om der ikke skulle være et anneks, der kunne friste dig. Ellers så kan det være, at en af vores træhytter kunne friste dig.

Viser 1–36 af 52 resultater

Et anneks er et hit i haven

Annekser har fanget de danske husejeres interesse i årtier, og det er der en god grund til. Deres Nordiske æstetik inviterer brugerne til at prøve en enkel, fredelig tilværelse. Med nutidens stressede hverdag og kravet om at være på farten hele tiden, er alt, hvad et anneks kan tilbyder, nu mere ønsket end nogensinde før.

Annekser har forskellige stilarter

Annekser er lige så unikke som sommerhuse. Forskelligt træ, forskellige måder at bygge på, forskellige steder at placer det i din have kan alt sammen ændre, hvordan dit samlede hjem ser ud på mange måder.

Husejere kan vælge mellem at have flere værelser i annekset eller tilføje en veranda eller hvilken type tagstil de foretrækker. Nogle af vores helt egne annekser har også mulighed for at stille en udendørs jacuzzi.

Tiltrækningskraften ved et anneks er, at bjælkerne udgør hele det udvendige og indvendige, kombineret med moderne design og funktionalitet, og det giver flere anvendelsesmuligheder, man ikke tidligere har tænkt på at bruge til for eksempel et kontor- eller have gymnastikskur.

Uanset hvad der tiltaler dig, er nutidens annekser mere stilfulde og funktionelle end de simple strukturer, som mange har set på tv eller stødt på på en tur ud i vildmarken. Mange bruges blot som en slags ekstra kolonihavehus til overnattende familiemedlemmer eller venner.

Annekset er fantastiske at se på

Annekset er blevet synonymt med store åbne rum og fantastiske naturskønne kulisser, fordi deres rustikke charme er en del af vildmarken eller landskabet. Denne fantastiske æstetik appellerer til mennesker, der er draget af naturen.

Når du planlægger dit anneks, skal du overveje, hvor du vil placere din annekset, så du kan sikre, at du maksimerer dens baggrund. Der er ikke noget så imponerende, som at vågne op til en betagende udsigt hver morgen. Naturligvis, hvis du er i et byområde og baggrunden er mere grå end grøn, så overvej hvor et anneks ville se bedst ud i din have. Du kan endda tilføje en bålplads foran den for at tilføje mere af den rustikke æstetik forbundet med mere fjerntliggende anneks.

Rustikke eller mere moderne annekser?

Du skal nok beslutte dig for, om du vil have et rustik anneks eller et mere moderne anneks. Det betyder ikke, at du ikke kan overveje et mere rustikt look og modernisere indendørs med tilbehør. Du kan tilføje moderne vinduer, dørlåse, spejle, fitnesscenter og kontorudstyr. Mulighederne er uendelige for at få det rustikke ydre kombineret med et moderne interiør.

Foretrækker du et moderne look, kan du male dine vinduesrammer og indendørs skabe og tilføje mere stilfulde møbler, der passer til din smag. Alternativt, hvis moderne er din niche, så vælg en af ​​de mange moderne annekser der er til salg, hvor du kan få et moderne og samlet look uden at bekymre dig om at modernisere en gammel rustik æstetik.