Miljøvenligt Have Modul PopUpHut 3
 1. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 2. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 3. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 4. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut 2
 5. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 6. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 7. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 8. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut
 9. Miljøvenligt Have Modul PopUpHut

Miljøvenligt Container Hus PopUpHut 13,2 M2 / 6 x 2,5 M

Pris: kr.279.000,00

PopUpHut er et miljøvenlig have modul som er produceret af genbrugte skibscontainere, der omformes til huse i stedet for at blive kasseret. De stærke og holdbare materialer, der er tilbage fra skibscontainerne, styrkes og modernisers med smukke, luksuriøse og naturlige materialer, der ikke kun ser godt ud, men holder i årevis og gavner miljøet.

Levering: 6 - 16 uger
Varenummer (SKU): CN002 Kategorier: , Tag:

Tekniske detaljer:

Udvendigt areal: 14.6 m² Højde: 2.59 m
Indvendigt areal: 13.2 m² Volume: 32.12 m³
Længde: 6.03 m Vægt: 4.1 tons
Dybde: 2.48 m Leveres: Fuldt monteret

Yderligere information:

Hvert år spildes tusinder af tons stål globalt på containere til engangsbrug. Vi har fundet en måde at genanvende dem ved at omdanne dem til fantastiske havehuse og kontorer. Dette giver containeren et helt nyt liv og reducerer spild. Alt stål, som bliver tilovers når vi skærer ud til døre og vinduer, sendes derfor til genbrug. Hver container har haft et tidligere liv på åbent hav og er godt rejst. Ligesom rynker, der udvikler sig på de menneskelige ansigter, når vi bliver ældre, får containerne en natur patina undervejs. Hver container er unik, og denne slitage er synlig, men forringer ikke dens skønhed.

PopUpHut er den ultimative havehygge. Modulet har næsten uendelige anvendelsesmuligheder. Drømmer du om et fitness rum, hjemme kontor, ateliet, “man cave”, gæsteværelse eller endda en hjemmebiograf, så er valget dit. Have modulerne er virkelig alsidige og leveres isolerede så de kan anvendes året rundt, selv når det Danske vejr viser sig fra sin værste side.

Dit PopUpHut kan følge med når du flytter. Da husene er standard skibscontainer størrelse kan de nemt transporteres. Dette betyder at du kan tage en lille del af dit hjem med dig hvis du beslutter dig for at købe eller sælge dit hus. Det er også meget nemt at videresælge modulet hvis du du får andre planer eller du ikke har brug for det mere.

Standard specifikationer:

Udvendig beklædning:
Thermo spruce cladding Mulighed nr. 1: Udvendig TERMO-GRAN beklædning 20 x 140 mm.
Dette er en meget holdbar beklædning kombineret med naturlig skønhed. Termo-gran beklædning er en blød-træ løsning der giver enestående rådbestandighed og lang levetid sammen med rustikke knuder og en naturligt lys farve. Miljømærket træ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, uden kemikalier og meget holdbart under udendørs forhold.
Siberian larch cladding Mulighed nr. 2: Udvendig beklædning af Sibirisk lærketræ 20 x 95 mm.
Sibirisk lærketræ har et stort indhold af harpiks og er ekstremt slidstærkt, hvilket gør det til et af de hårdeste og mest holdbare nåletræer i verden. Lærketræ drager fordel af imponerende dimensionel stabilitet, lave installationsomkostninger, lav vedligeholdelse og høje fremstillings standarder.
Vinduer og døre:
Vinduer og døre leveres i en PVC-ramme med dobbelt lags glas (6 + 6 mm.), argon fyldte enheder af hærdet glas. Du kan selv vælge rammens farve blandt de muligheder, der er specificeret af vinduesproducenten.
Isolering:
Sprøjtbar lukket celle PUR skum er blevet brugt som isoleringsmateriale. PUR-skum eliminerer i det væsentlige luftspalter eller luftoverførsel. Dette holder dit containerhus køligt om sommeren og varmt om vinteren til en overkommelig pris. Taget er isoleret med et 150 mm. lag på indersiden; væggene er isoleret indvendigt med et lag der er 50 mm., og isoleringen i gulvet er 100 mm.
Indvendig beklædning:
Scandinavian spruce tree De indvendige vægge og lofter er beklædt med Skandinavisk grantræ. Træbeklædningen er beskyttet med OSMO træ-voks, det gør dem modstandsdygtige imod vand og snavs.
Gulvbelægning:
Containerens originale gulv fjernes og udskiftes til et nyt isoleret gulv. Gulvet er belagt med egetræ hvilket giver dig komfort, stil og styrke, der varer i generationer.
Belysning og stikkontakter:
 • LED loftlys i hele huset
 • En udvendig lampe
 • Tre udvendige stikkontakter
 • Seks indvendige stikkontakter

Alle vores containerhuse og saunaer leveres gratis i hele landet (dog kun til brofaste øer). Transporten foregår på lastbil med kran, så husene kan placering efter ønske.