Ombygget skibscontainer hus V-5
  1. Ombygget skibscontainer hus V-5
  2. Ombygget skibscontainer hus V-5
  3. Ombygget skibscontainer hus V-5
  4. Ombygget skibscontainer hus V-5
  5. Ombygget skibscontainer hus V-5

Miljøvenligt Container Hus V-5

Pris: kr.292.000,00

Container Hus V-5 skibscontainer huset er i ideelt til at bruge året rundt som et havekontor, et havehus, fitnessrum, atelier eller gæsteværelse. Det kommer fuldt isoleret fremstår med udvendig og indvendig træbeklædning, et smukt egetræs gulv, døre og vinduer med dobbelt glas i bedste kvalitet, e-stik og LED belysning. Du har mulighed for at tilkøbe el radiator eller elvarme i gulvet. Alle vores skibscontainer huse kan nemt blive flyttet til ny lokation hvis du beslutter dig for at flytte.

Levering: 6 - 16 uger
Varenummer (SKU): CN008 Kategorier: , Tag:

Tekniske detaljer:

Udvendigt areal: 14.6 m² Højde: 2.59 m
Indvendigt areal: 13.2 m² Volume: 32.12 m³
Længde: 6.03 m Vægt: 3.1 tons
Dybde: 2.48 m Leveres: Fuldt monteret

Yderligere information:

Hvert år spildes tusinder af tons stål globalt på containere til engangsbrug. Vi har fundet en måde at genanvende dem ved at omdanne dem til fantastiske havehuse og kontorer. Dette giver containeren et helt nyt liv og reducerer spild. Alt stål, som bliver tilovers når vi skærer ud til døre og vinduer, sendes derfor til genbrug. Hver container har haft et tidligere liv på åbent hav og er godt rejst. Ligesom rynker, der udvikler sig på de menneskelige ansigter, når vi bliver ældre, får containerne en natur patina undervejs. Hver container er unik, og denne slitage er synlig, men forringer ikke dens skønhed.

 

Standard specification:

Exterior cladding:
Thermo spruce cladding Mulighed nr. 1: Udvendig TERMO-GRAN beklædning 20 x 140 mm.
Dette er en meget holdbar beklædning kombineret med naturlig skønhed. Termo-gran beklædning er en blød-træ løsning der giver enestående rådbestandighed og lang levetid sammen med rustikke knuder og en naturligt lys farve. Miljømærket træ kommer fra bæredygtigt forvaltede skove, uden kemikalier og meget holdbart under udendørs forhold.
Siberian larch cladding Mulighed nr. 2: Udvendig beklædning af Sibirisk lærketræ 20 x 95 mm.
Sibirisk lærketræ har et stort indhold af harpiks og er ekstremt slidstærkt, hvilket gør det til et af de hårdeste og mest holdbare nåletræer i verden. Lærketræ drager fordel af imponerende dimensionel stabilitet, lave installationsomkostninger, lav vedligeholdelse og høje fremstillings standarder.
Vinduer og døre:
Vinduer og døre leveres i en PVC-ramme med dobbelt lags glas (6 + 6 mm.), argon fyldte enheder af hærdet glas. Du kan selv vælge rammens farve blandt de muligheder, der er specificeret af vinduesproducenten.
Isolering:
Sprøjtbar lukket celle PUR skum er blevet brugt som isoleringsmateriale. PUR-skum eliminerer i det væsentlige luftspalter eller luftoverførsel. Dette holder dit containerhus køligt om sommeren og varmt om vinteren til en overkommelig pris. Taget er isoleret med et 150 mm. lag på indersiden; væggene er isoleret indvendigt med et lag der er 50 mm., og isoleringen i gulvet er 100 mm.
Indvendig beklædning:
Scandinavian spruce tree De indvendige vægge og lofter er beklædt med Skandinavisk grantræ. Træbeklædningen er beskyttet med OSMO træ-voks, det gør dem modstandsdygtige imod vand og snavs.
Gulvbelægning:
Containerens originale gulv fjernes og udskiftes til et nyt isoleret gulv. Gulvet er belagt med egetræ hvilket giver dig komfort, stil og styrke, der varer i generationer.
Belysning og stikkontakter:
  • LED loftlys i hele huset
  • En udvendig lampe
  • Tre udvendige stikkontakter
  • Seks indvendige stikkontakter

Alle vores containerhuse og saunaer leveres gratis i hele landet (dog kun til brofaste øer). Transporten foregår på lastbil med kran, så husene kan placering efter ønske.