-12%
Stor Havepavillon I Træ Henley
  1. Stor Havepavillon I Træ Henley
  2. Stor Havepavillon I Træ Henley
  3. Stor Havepavillon I Træ Henley

Stor Havepavillon I Træ Henley / 4 X 5 M

Pris: Original price was: kr.31.100,00.Current price is: kr.27.400,00.

Vores store havepavillon Henley er en attraktiv trækonstruktion af højeste kvalitet og leveres med fem års fabriksgaranti. Pavillonen vil med garati skaber hygge og god atmosfære i din have.

Hele støttekonstruktionen og opretstående stolper er lavet af limtræ for at sikre maksimal styrke og stabilitet. Standardpavillonerne kommer med 2,2 m lange opretstående stolper, som du kan forkorte, hvis du vil sænke lysthusets højde. Præfabrikerede trækomponenter med forborede huller til bolte, skruer, søm og alle metalforbindelser komponenter er inkluderet i sættet. I modsætning til vores konkurrenter inkluderer vi også justerbare metalstativer til bunden af ​​de opretstående stolper, der fastgøres til betonpladen. Alle disse kvalitetskomponenter og omhyggeligt design garanterer en lang levetid, stor stabilitet og gør selvmontering hurtig og meget nem.

Levering: 5 - 9 uger
Varenummer (SKU): G0337 Kategorier: ,
Eksterne dimensioner: 3,75 x 5,09 m
Væghøjde: 2,20 m kan gøres lavere ved at skære de lodrette stolper kortere
Samlet højde: 3,07 m kan gøres lavere ved at skære de lodrette stolper kortere
Stående stolper: 120 x 120 mm tykke lodrette stolper og bærende struktur lavet af limtræ
Tag: Ca 21,5 m², 18 mm
Yderligere Information: Præfabrikerede trækomponenter med forborede huller til bolte, skruer, søm, alle metalforbindelseskomponenter og justerbare metalstande er inkluderet i sættet.