• Traehytter24 Logo
 • Montage

  Montage

  Vi er glade for at kunne tilbyde vores professionelle byggeservice til at opstille din havebygning. Inden for 7 -14 dage efter levering, kan vores team være til din rådighed.

  Installationsprisen inkluderer kun installationen af havebygningen samt maksimum 20 meters transport af materialer. Skal materialerne transporteres mere end 20 m. afregnes der direkte med byggeholdet.

  Vigtig note: Installationen inkluderer ikke maling af bygningen eller pålægning af tagshingles, tagfilt, tag- og gulvisolering.

  Følgende punkter skal være gennemført før installation:

  Byggetilladelse og fundament skal være klargjort af kunden i forvejen. Fundamentet skal være fuldstændig tæt, ellers kan den stigende fugt bøje husets planker. Installation af ekstra produkter såsom tagshingles, tagrender, maling mm. er ikke inkluderet i installationsprisen. Der skal så vidt som muligt være adgang til elektricitet.

  Installation af tagmaterialer

  Disse prise gælder kun tag materialer købt af Traehytter24 og kun i sammenhæng med køb af vores installationsservice. Hvis du har købt dine egne tagmaterialer må du gerne sende os produkt informationerne, så vi kan sammensætte et tilbud.

  Installation af tag- og gulvisolering

  Installation af isoleringssæt involverer installation af Traehytter24 tag- og gulvisolerings sæt og ikke installation af tagshingles eller tagplader. Denne service skal bestilles bestilles og betales seperat. Disse priser gælder kun isoleringssæt købt af Traehytter24 og kun i sammenhæng med vores installationsservice.

  Installation af tagrender

  Vores byggehold kan installere tagrender. Priserne gælder kun for tagrender købt af Traehytter24 og kun i forbindelse med installation af træhus. Hvis du har købt dine egne tagrender må du gerne sende os produkt informationerne, så vi kan sammensætte et tilbud.

  back to top