• Traehytter24 Logo
 • Haveskurs farver

  Træmaling og træbeskyttelse til indendørs og udendørs brug

  Der er vigtigt at du behandler dit træhus med maling eller en anden form for træbeskyttelse, både på ydersiden og indersiden efter konstruktion. Vores fabriks garanti gælder kun hvis din bygning er blevet behandlet med maling, træolie og/eller anden form for træbeskyttelse. Dette forlænger levetiden på dit træhus og beskytter mod UV-stråling, skimmelsvamp og råd samt vind og vejr. Vi sælger højkvalitets produkter af det Tyske mærke Kora®.

  Til hver model får du den nødvendige mængde af Kora® produkterne. Olie, maling og voks produkter er typisk tilbudt i 0,75 l., 2,5 l. og 5 l. Dåser. Den respektive pris inkluderer den nødvendige mængde af Kora® produkter samt levering, men inkluderer ikke påførsel af de købte produkter.

  Koralan® træolie til udendørs overflader

  Koralan® træolie special giver den perfekte træbeskyttelse baseret på naturlig olie og vand. Den indeholder en træbeskyttende imprægnering, en grunder og en dekorativ vejr beskyttelse i et enkelt produkt. Derfor kan den påføres direkte på træoverflader uden grunder. To lag olie beskytter effektivt alle udendørs træflader fra vejr indtrængen og beskadigelser (blå/sorte pletter, råd og svamp). Det forhindrer også træet i at skifte over i en grå farve.

  Udendørs maling og træbeskyttelse

  To lag Koralan® imprægnerings base samt to lag maling med Koralan® vejr beskyttende acryl- eller vandbaseret maling giver dit træhus det perfekte udseende og beskytter det i mod alle vejrpåvirkninger i mange år. De udvendige farver lever op til DIN EN 71-3 (sikkerhed og legetøj) i overensstemmelse med Direktiv 2008/48/EC og beskytter i mod UV-stråling, fugt og svamp. Du vil modtage den nødvendige mængde grunder og farve til at male alle de udvendige overflader ifølge Kora® anbefalinger, to gange.

  Voks til alle indendørs overflader

  Vi distribuere premium kvalitet voks produkter til indre vægge, loft og gulv i dit træhus. Behandling af de indvendige overflader er lige så vigtig som de udvendige, fordi du med behandlingen undgår pletter, snavs og støv. Voks produkterne reducerer gulfarvning af træet betydeligt og indeholder UV modstandsdygtig pigment og en speciel UV absorbering. Den indeholder også vandskyende og beskyttende vokser og den behøver kun at blive påført én gang. Sættet indeholder nok materialer til at behandle gulvet på dit træhus med hård voks og ædelvoks til vægge og loft.

  back to top