• Traehytter24 Logo
 • Retur politik

  1. Introduktion

  1.1 Vi forstår, at du fra tid til anden måske ønsker at returnere et produkt til os.

  1.2 Denne politik gælder for alle vores kunder, uanset deres geografiske placering.

  1.4 Denne politik gælder for alle ordrer, der afgives via vores hjemmeside, telefon eller e-mail.

  1.5 Dette dokument påvirker ikke de lovbestemte rettigheder, du måtte have som forbruger såsom Købeloven.

  2. Returneringer

  2.1 Du har ret til at returnere et produkt til os og modtage en refusion i overensstemmelse med denne politik, hvis det returnerede produkt er ubrugt, i dets originale uåbnede emballage og ellers i en tilstand, der gør det muligt for os at sælge produktet som nyt; du overholder proceduren i denne politik i forbindelse med returnering af produktet og ingen af ​​de undtagelser, der er beskrevet i denne politik, gælder.

  2.2 Hvis værdien af ​​de produkter, du returnerer, mindskes med noget beløb som et resultat af din håndtering af disse produkter ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå produkternes art, egenskaber og funktion, kan vi muligvis inddrive beløbet fra dig op til kontraktprisen. Vi kan muligvis inddrive dette beløb ved at trække det fra enhver refusion, der skyldes dig, eller kræve, at du betaler det beløb direkte til os. Håndtering, der går ud over den slags håndtering, der med rimelighed kan tillades i en butik, vil være “ud over, hvad der er nødvendigt for at fastslå produkternes art, egenskaber og funktion” til disse formål.

  3. Returprocedure

  3.1 Du kan annullere din ordre (uden at angive nogen grund til din tilbagetrækning eller annullering) når som helst inden for følgende periode: fra det tidspunkt du modtager dit tilbud frem til slutningen af ​​14 dage efter den dag, hvor produkterne kommer i din fysiske besiddelse eller den fysiske besiddelse af en person, som du har valgt som modtager.

  3.2 For at trække et tilbud om at indgå kontrakt eller annullere en kontrakt på det grundlag, der er beskrevet i afsnit 3, skal du informere os om din beslutning om at trække eller annullere. Du kan informere os ved hjælp af enhver klar skriftlig erklæring via e-mail, der beskriver beslutningen. I tilfælde af aflysning kan du informere os ved hjælp af den annullerings formular, som vi stiller til rådighed for dig. For at overholde annulleringsfristen er det tilstrækkeligt for dig at sende din meddelelse om annullering via e-mail, inden annullerings perioden er udløbet.

  3.3 Hvis du opsiger en kontrakt på det grundlag, der er beskrevet i afsnit 3, skal du sende produkterne tilbage til os eller aflevere dem til os eller en person, der er autoriseret af os til at modtage dem. Du skal overholde dine forpligtelser nævnt i dette afsnit uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter den dag, hvor du informerede os om din beslutning om at annullere kontrakten..

  3.4 Du skal betale de direkte omkostninger forbundet med returnering af produkterne.

  3.5 Medmindre vi har tilbudt at afhente produkterne, behandler vi en tilbagebetaling af den af dig annulerede kontrakt, på basis af betingelserne beskrevet i dette afsnit, inden for en periode på 14 dage efter den dag, hvor vi modtager de returnerede produkter. Hvis vi ikke har sendt produkterne til dig på tidspunktet for tilbagetrækning eller annullering eller har tilbudt at afhente produkterne, behandler vi en tilbagebetaling til dig uden yderligere forsinkelse og under alle omstændigheder inden for en periode på 14 dage efter dagen hvor vi bliver informeret om tilbagetrækning eller annullering.

  4. Undtagelser

  4.1 Følgende produkttyper returneres muligvis ikke i henhold til denne politik: ethvert produkt lavet efter din specifikation; ethvert produkt tilpasset til dig; ethvert produkt bestilt med et gavekort.

  5. Refusion

  5.1 Vi giver dig en refusion for den pris, du har betalt til os for ethvert produkt, der returneres korrekt af dig i overensstemmelse med denne politik.

  5.2 Vi refunderer dig de originale leveringsomkostninger i forbindelse med det returnerede produkt.

  5.3 Vi refunderer ikke dig eventuelle omkostninger, du har i forbindelse med returnering af produktet til os.

  5.4 Vi refunderer penge ved hjælp af den samme metode, der blev brugt til at foretage betalingen, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet. Under alle omstændigheder opkræves der ikke gebyrer som følge af refusionen.

  5.5 Vi behandler tilbagebetalingen, der skal betales til dig, så hurtigt som muligt og under alle omstændigheder inden for 14 dage efter den dag, vi modtager dit returnerede produkt.

  6. Fejlagtig returnering

  6.1 Hvis du returnerer et produkt i strid med denne politik og du ikke har nogen anden juridisk ret til refusion eller ombytning med hensyn til det produkt, refunderer vi ikke købsprisen eller ombytter produktet.

  7. Vores detaljer

  7.1    Hjemmesiden er ejet og administreret af Attefallshuset 24 AB

  7.2    Vi er registreret i Sverige under cvr nummeret SE559099731701 og vores adresse er Attefallshuset 24 AB, 112 26 Stockholm, Sverige.

  7.3     Du kan kontakte os ved at ringe +45 71 99 6740 eller via email info@traehytter24.dk

  8. Annuleringsformular

  Annulér venligst ordre nr.___________

  1. Beskrivelse af produktet
  2. Ordredato
  3. Leveringsdato
  4. Dit navn
  5. Leveringsadresse
  6. Dags dato og underskrift
  back to top