• Traehytter24 Logo
 • Åbn dit opholdsområde med store vinduer

  Store vinduer

   

  Belysning er et væsentligt aspekt af ethvert rum, hvad enten det er et hjem, restaurant eller kontor. Det bliver bedre, hvis lyset er naturligt og kan prelle af flere overflader, så rummet føles lysere og større. Med sommerhuset burde dette ikke være et problem, da disse huse har store vinduer, der byder lys ind i indretningen med åbne arme. De store vinduespartier åbner op for en verden af utallige muligheder, når det kommer til indretning.

  For det første har du et fuldt overblik over, hvad der er på ydersiden. Du kan stå og stirre ud i himlen, mens du nipper til kaffe, mens du bader i det naturlige lys. For det andet skal du ikke arbejde meget med interiøret, da fokus vil være på udsigten. Det ville være bedst, hvis du gik med et minimalt look, der ikke vil tage væk fra skønheden i det udendørs.

  Hvis du har store vinduer, bør du prøve så meget som muligt for at få mest muligt ud af dem. Og du kan gøre dette ved at stole på et par udsmykningsideer, der ikke kun vil vise vinduerne frem, men også tillader mere lys i dit rum. Den sidste ting du skal gøre er at blokere udsynet ved at fylde vinduesområdet med møbler. Sådan kan du åbne dit opholdsområde og gøre det mere attraktivt:

  Ryd udsigten

  Udsigten er en af ​​de mest attraktive ting ved dit rum. Folk, der går ind i dit hjem, vil få et glimt af udsigten og vil ikke være meget opmærksomme på møblerne. Udsigten er omdrejningspunktet, og du skal dermed sikre dig, at intet afholder folk fra at se det. Oftere end ikke vil udsigten give folk adgang til det, der optræder udendørs. Fra fuglene til træerne til snoede stier, der er meget, de kan se, mens de er i opholdsområdet. Du kan centrere en samtale om det, der er omkring dig, og du skal sjældent arbejde på at skabe et omdrejningspunkt i rummet.

  Stue

   

  Hvor du har et stort opholdsområde, bør det være en let opgave at rydde udsynet. Alt du skal gøre er at slippe af med rod i nærheden af ​​vinduerne. Det betyder, at du bør flytte rundt på møbler for at rydde pladsen. For gulv til loft vinduer bør du sikre dig, at der ikke er noget på gulvet. På denne måde vil folk have et uhindret udsyn nedefra og op, hvilket skaber en illusion af rigelig plads. Det føles frigørende og er en sikker måde at lyse din dag op.

  Du bør overveje antallet af vinduer i et rum. Hvor du har mange vinduer, kan du vælge et til at være omdrejningspunktet, så det forbliver uhindret. For et stort vindue skal du sørge for, at det står af sig selv. Du kan flytte indretningen til andre steder i rummet.

  Hvor du mangler plads, kan du stadig få mest muligt ud af de store vinduer. Skab et gangområde ved siden af ​​vinduerne, så møblerne ligger et par meter væk fra væggene. På den måde kan folk nyde udsigten, mens de står ved siden af ​​vinduerne.

  I nogle tilfælde kan du opleve, at det er nødvendigt at bruge gardiner. Hvis du vælger at gøre det, skal du sørge for, at du kan skille dem ad for at give tilstrækkeligt lys til at oplyse rummet. Vurder, hvad du arbejder med, og organiser rummet på en måde, så vinduerne forbliver som fokuspunkter.

  Organiser din opbevaring

  At flytte ting væk fra vinduerne kan give dig et opbevaringsproblem. Den ene ting, du vil undgå, er at rode andre dele af rummet, mens du rydder udsynet. Som sådan skal du bruge den ledige plads til din fordel. Hvordan kan du gøre dette? Svaret er at bruge rummet mellem vinduerne.

  Stue

   

  Hvor du har ét vindue, burde dette ikke være et problem. Du kan rydde pladsen omkring vinduet og dedikere resten af ​​opholdsrummet til opbevaring af dine ting. For mange vinduer i træk skal man passe på med opbevaringen, ellers bliver det et ømt. Det bedste du kan gøre er at bygge hylder mellem vinduerne, hvor du kan opbevare dine ting. Sørg for, at hylderne er frie på begge sider, så de ikke hindrer udsynet.

  Placering af møblerne

  For møbler er placering mod hjørnerne det bedste træk. Hvis du har hjørnestole, så flyt dem mod hjørnerne, hvor de ikke er i vejen. Sørg også for, at de blander sig med draperierne, så de ikke stjæler showet. For folk med små rum er den bedste mulighed gennemsigtige møbler. På denne måde vil møblerne bidrage til rummets lette fornemmelse og vil ikke virke som om de fylder meget. Møblerne bør ikke være ved siden af ​​vinduet, da dette ville være obstruktivt. Sigt efter at placere stykker et par meter væk fra væggene, hvor de kan være funktionelle uden at ødelægge stemningen.

  Hvis du har et spiseområde i opholdsområdet, er det bedst at have et par stole i omgivelserne. Dette vil ikke kun skabe en illusion af mere plads, men det vil også give dig en uhindret udsigt. At gå efter et rundt bord er en god idé, da det har en åben følelse, der fungerer sammen med de store vinduer.

  Stue

   

  Til små rum kan du opleve, at du skal placere nogle møbler mod vinduerne. Hvis dette er tilfældet, så gå efter en bænk, der vil komplementere udsigten. Du kan også have en stol, som du kan bruge, når du stirrer på udsigten og har lidt stille tid. Brug af sofistikerede stykker kunne nemt fjerne udsigten, og det kunne få rummet til at føles travlt. Med sommerhuse i træ er mindre altid bedre. Sigt efter at have udsigten som hovedfokus, så falder resten på plads.

  Med disse få taktikker vil dit hjem føles lysere og mere luftigt. Du kan se frem til at spise morgenmad, mens solskin danser på dine kinder. Kan du tænke dig en bedre måde at starte dagen på?

  back to top