• Traehytter24 Logo
 • Hvordan gør jeg min stue mere attraktiv?

  Stue

   

  Hvilket rum er det vigtigste for dig? For de fleste er det køkkenet, hvor stuen ligger tæt på. Køkkenet er hjemmets hjerte, mens stuen er sjælen. Folk samles her, kommer i lange samtaler, sludrer om bøger, ser film, indhenter og daser ved bålet. Det er sandsynligvis det første, folk ser, når de går ind i huset, afhængigt af dit design. Det er således et værdifuldt rum, som du ikke kan undgå, og som du holder dit hjerte højt.

  Med mange aktiviteter, der finder sted i stuen, følger det, at dette rum skal være attraktivt. Med sommerhuse i træ er det meste af arbejdet allerede på plads. Du har trods alt lys, der strømmer ind fra det fri til det indre. Og belysning er en af ​​de mest luksuriøse måder at forskønne et værelse på. Med belysning af vejen, behøver du blot et par designtip for at få dit hjem til at se ud som det fristed, det er. Sådan gør du:

  Belysning

  Lagring af din belysning øger ikke kun belysningen i rummet, det får også rummet til at føles mere luksuriøst. Selvom du måske har dagslys, der strømmer ind hele dagen, kan du ikke stole på, at månen oplyser dit hus de fleste dage. Derfor skal du have en god belysning. Når du gør dette, skal du undgå at gå ned ad standardruten og købe lysarmaturer i én farve og model. Undersøg i stedet de forskellige muligheder på markedet og tænk på en måde, hvorpå de kan skabe en indbydende atmosfære. Det gode er, at du ikke behøver at bruge en formue for at skabe dette mønster. Start med en pendel og gå videre derfra. Til sommerhuse i træ kan traditionelle bordlamper hjælpe med at fuldende udseendet. En anden idé ville være at have stearinlys til at oplyse hjemmet, så rummet bliver i ét med naturen. Placer disse armaturer rundt i rummet og se den forskel, de gør. Du kan også tilføje lysdæmpere for at ændre lysstyrken og tilføje rummets charme. De fleste armaturer kræver ikke ekstra ledninger og vil få rummet til at føles indbydende på ingen tid. Sørg for ikke at overdrive belysningen, ellers kan rummet føles travlt.

  Stue

   

  Tekstiler

  Har du set på prisen på puder for sent? Hvis du har, så ved du, at priserne stiger med hver dag, der kommer. Så hvad sker der, hvis du har brug for et godt sæt puder, men ikke har budgettet til at bakke op om dette behov? Let! Du får noget fremragende stof og går til din yndlingsskrædder. Det er altid bedst at købe stof under udsalg, når rabatterne giver dig mulighed for at få så mange stykker, som du ønsker. Din skrædder kan så lave stoffet om til smukke pudebetræk, og du kan tilføje fjerindsatserne. Er du god til håndværk, kan du gøre op med skrædderen og selv klare syningen.

  Du kan derefter placere puderne rundt i rummet for at skabe en indbydende følelse. Enhver, der går ind i dit rum, bør klø for at få en fornemmelse af de overdådige puder, der afslappet er draperet i rummet. Og det gode er, at du ikke skal grave langt ned i lommen.

  Draperier

  Når du går ind i nogens hjem, hvor lang tid tager det så før dine øjne lander på gardinerne? For nogle mennesker er reaktionen øjeblikkelig. De går ind, retter blikket mod deres draperier og får en fornemmelse af rummet fra denne funktion. Derfor er behandling af dine vinduer af essensen. Den første regel at huske på er, at gardinerne ikke skal være for korte. Hvis de er, afgiver de stemningen af ​​at være billige, og de påvirker luksusfaktoren i rummet negativt. Desuden ser korte gardiner ud, som om de kom fra butikken. De ser nedsatte ud, masseproducerede og er ikke det bedste look til dit hjem.

  Gardiner

   

  Dermed ikke sagt, at du ikke kan få dine gardiner fra butikken. Det kan du, men du skal have den rigtige størrelse for at gøre dit værelse smukt. Start med at måle længden og bredden af ​​dine vinduer, før du foretager køb. På den måde kan du, når du kommer til butikken, se, hvad der passer, og hvad der ville gøre værelset billigt. Kig alternativt forbi stofbutikken og få et materiale, som du så kan præsentere for skrædderen. Afslut looket med gardinstænger og beslag, og folk, der besøger dit hjem, vil være i ærefrygt.

  Kunst

  Hvorfor elsker folk kunst så meget? Nå, du kan kende forskel på et hjem med kunst og et uden kunst. En med kunst vil have en luksuriøs følelse, der vil få dig til at klø efter at blive længere. Den anden vil føle sig ret kedelig, medmindre ejeren har nogle andre tricks i ærmet. Kunst er også en god samtalestarter. Folk vil gå ind, usikre på, hvad de skal sige. Når de ser kunstværket, kan de starte en samtale om deres kærlighed til kunst eller noget relateret. Det er en isbryder og vil få folk til at åbne sig på ingen tid.

  Stue

   

  Det bedste sted at få kunst er i et ejendomssalg eller genbrugsbutik. Her finder du stykker med en masse historie knyttet til dem. Disse stykker vil være af værdi, og du vil have meget at fortælle dine besøgende. Du kan også få et generisk stykke fra en butik. Så meget som dette ikke har historie, vil du sandsynligvis udvikle en stor interesse for stykket på grund af personlige præferencer. En anden måde at gøre dette på ville være at lave kunsten selv. Alt du behøver er et lærred, og du kan lade dine kreative safter vælte ud på det i håbet om at skabe magi.

  Med disse tips skal dit hjem se og føles attraktivt ud for dig og dine besøgende. Sørg for, at stuen altid er ren. Du har måske de bedste kunstværker og upåklagelig belysning, men med snavsindsigt mister de alle deres værdi. Kig derfor nærmere på opbevaringsmulighederne og hold rod fra gulvet. Held og lykke!

  back to top