• Traehytter24 Logo
 • 6 måder at gøre dit hjem mere miljøvenligt på

  Miljøvenligt

   

  Global opvarmning, klimaændringer, du har hørt det igen og igen. Og hver gang du ser en dokumentar om miljøet, føler du trangen til at gøre noget. Måske planter du træer i nabolaget eller deltager i gåture for at skabe opmærksomhed. Måske har du lyst til at gøre noget, men synes ikke at finde tid nok til at gøre det. Tja, sagen er, at de fleste mennesker ønsker at handle nu, men deres tidsplaner forhindrer dem i at have en positiv indvirkning på miljøet. Hvis du ønsker at lave en ændring, kan du gøre det ved at lave nogle ændringer i dit hjem. Og ja, det gælder også bjælkehuse. Her er, hvad folk gør for at hjælpe miljøet fra komforten af deres hjem:

  1. Køb miljøvenlige møbler

  Når folk køber boliginventar, hælder de fleste til den bedste pris, de kan finde på markedet. Og da masseproducerede varer er de billigste, køber folk dem ofte. Selvom dette kan være godt for din økonomi, skader det miljøet. De fleste gange er træet, der bruges til at fremstille disse møbler, et resultat af ulovlig skovhugst. Og du køber disse produkter, motiverer kun de ulovlige skovhuggere til at blive ved med det. Der er jo et klar marked derude et sted. Og det er dig.

  I stedet for at købe sådanne varer, kan du overveje at få lokalt producerede varer, der er skabt med bevarelsesbestræbelser i tankerne. Disse genstande vil ikke have nogen skrappe kemikalier, og de vil være et skridt i retning af at skåne miljøet. De vil have bæredygtige materialer såsom bomuld eller genbrugsstof.

  Lokalt indkøb af varer reducerer også den energi og brændstof, der bruges på forsendelse af varer over hele verden. Derudover ser de miljøvenlige møbler godt ud i bjælkehuse.

  2. Spar på vandet

  Hvor meget vand bruger du på en dag? Du bruger muligvis mere vand end nødvendigt. Det kan være, at du lader vandhanen stå, mens du børster tænder. Eller du tager opvasken ti gange om dagen, når du kunne være okay med én vask. For folk med haver, hvordan vander du afgrøderne og hvornår?

  Vandhane

   

  Tænk over dit vandforbrug, og lav justeringer for at reducere tallene på den forbrugsregning. Du vil ikke kun spare penge på udgifter, men du vil også beskytte miljøet.

  3. Brug solenergi

  Energi koster mange penge. Hvis du er afhængig af lysnettet, så tag et kig på dine elregninger, og du vil se, hvor meget du bruger om måneden på energi. Det er meget. Nu er der en måde, hvorpå du kan ændre dette. Antag, at du bor i et område med meget sollys; du kan bruge et solpanel. Nok, forudgående omkostninger er høje, men med dette på plads, kan du sige farvel til energiomkostningerne. Det vil tage omkring ti år for dig at få din investering tilbage. Men herefter vil du nyde en gratis tur.

  Se på det sådan her. Et solpanel vil ikke frigive nogen emissioner, og dette virker til at beskytte miljøet. Men når du bruger elektricitet, frigiver du emissioner svarende til en bil, der kører atten tusinde miles om året. Ja, så meget emission!

  Desværre er brugen af ​​solpaneler måske ikke en ideel løsning for alle. Det afhænger i høj grad af vejrforholdene i dit område. Men hvis du har varme somre, kan en solcelledrevet grill hjælpe dig med at reducere nogle af disse emissioner.

  4. Installer en Smart Termostat

  Smarte termostater er en gudstjeneste. De arbejder på at lære dine vaner, så de ved, hvornår de skal køle eller opvarme et rum. De beregner køle- eller varmebehovet ud fra, hvor meget tid du bruger i rummet. Du kan også overvåge, hvor meget energi du bruger, og du kan finde en måde at reducere dit forbrug på.

  Smart Termostat

   

  At bruge en smart termostat er i modsætning til at bruge en traditionel enhed. Med en smart gadget kan dit energibehov reduceres med så meget som 15 %. Så ja, denne enhed er de oprindelige omkostninger værd. Om et eller to år skulle du have tjent dine penge tilbage. Herefter kan du begynde at nyde store besparelser.

  5. Genbrug plast

  Der er så mange plastikgenstande liggende, som kunne tjene til det ene eller det andet. Du får en plastikflaske, bruger den én gang og kasserer den. Selvom der er virksomheder, der tjener penge på at genbruge disse produkter, kan du arbejde på at reducere spild.

  Køb varer, som du kan bruge over en længere periode. I stedet for at købe vand hver gang du kigger forbi butikken, så få en vandflaske. På den måde kan du arbejde på at fylde flasken op, hver gang du skal bruge vand. Antag, at du godt kan lide at spise din frokost ved dit kontorbord og have bestik med hjemmefra. På den måde kan du undgå at bruge og bortskaffe plastskeer og gafler. Det samme gælder papirhåndklæder. Selvfølgelig er de praktiske, men tænk på, hvor mange træer der skal dø, for at du kan få de papirhåndklæder. Lad være med at gennemgå så mange pakker på en måned. Omfavn i stedet stofservietter.

  Det er de små ting, der betyder noget. Mens investering i langtidsholdbare varer vil give dig nogle penge tilbage, vil det i sidste ende være det værd.

  Plastik bestik

   

  6. Undgå at bruge kemikalier

  Folk bruger mange kemikalier i deres huse. Tænk på de malinger og gulvforseglere og rengøringsmidler du bruger, blandt andet kemikalier. Med tiden opdager du, at kvaliteten af luften ikke er, hvad den plejede at være. Og du ender med at undersøge måder at opfriske dit hjem på. Det gode er, at du kan undgå alt dette ved at bruge produkter med naturlige ingredienser.

  Det samme gælder for haveredskaber. Så meget som mange input ikke kræver hårdt arbejde, brug ikke den nemme rute. Køb enten kompost eller lav din egen. At lave kompost er lige så nemt som at deponere dit organiske affald i en bunke og indimellem vende det. Hvis du har haven, så brug denne bunke på dine planter. Hvis ikke, kan du donere det til en, der har haver.

  Omsorg for miljøet starter med de små ting. Omfavn et miljøvenligt hjem og vær en del af forandringen.

  back to top