• Traehytter24 Logo
 • En havepavillon vil gøre din have endnu mere speciel

  Stor Havepavillon I Træ Henley XL

  En havepavillon skaber en nærmest magisk følelse og stemning i en have – uanset om du placerer pavillonen på terrassen eller et andet sted i haven. Vores pavilloner vil også fungere smukt de fleste andre steder – ved stranden, ved en sø, i en lystbådehavn – eller hvor som helst andre steder, du har brug for et sted at være ude af solen og i læ for en sommerbyge. Bestiller du en pavillon med sidevægsgardiner, kan du gøre pavillonen endnu mere privat og hyggelig – og den kan også stå i læ for vinden. Du kan også montere myggenet på mange af vores havepavilloner, så du kan nyde dagen eller aftenen uden at blive plaget af flyvende insekter. Det er imponerende, hvordan en enkel konstruktion med tag og fire stolper kan skabe en så utrolig følelse af ro og tryghed og kan bruges til mange formål.

  Nye havepavilloner med mere charme

  Vi tilbyder en bred vifte af forskellige typer havepavilloner – lige fra de minimalistiske pergolapavilloner til vores nye populære lysthuse fra vores nyeste Collection. De nye pavilloner har et tag lavet af robuste og holdbare materialer. Taget giver en behagelig skygge uden at blokere lyset helt, så du har et dejligt lys inde i pavillonen, selv når du gerne vil i skyggen. Havepavillonerne er lavet, så de holder i årevis, uden at du skal bekymre dig om vedligeholdelse. Brug pavillonen til adskillige formål – til ren afslapning, til sociale arrangementer, til spisning, læsning, et spabad, grill og meget mere. Taget har en ventilationsåbning, så røg, varme og fugtig luft kan slippe ud. Det er en fantastisk funktion, især når du lukker pavillonen med sidevægsgardinerne på alle fire sider.

  Havepavillon Albatross XL

  Din nye havepavillon – stedet at være om sommeren

  De nye havepavilloner fra vores nyeste Collection vil tilføje stil og elegance til de fleste haver, terrasser eller atrier og bliver snart det naturlige mødested for dig og dine gæster. Timerne vil flyve afsted, når I alle samles inde i og omkring en af ​​disse smukke strukturer. Du kan bruge shelteren til et spisebord, komfortable liggestole, en grill eller et spabad. Uanset hvad du foretrækker, vil disse vidunderlige havepavilloner give dig ly og give dig en unik følelse af ro, som kun en pavillon af denne kvalitet kan give. Bestil nu og nyd sommeren i stor stil. Du kan se alle vores populære havepavilloner lige her: https://traehytter24.dk/havepavilloner/

  back to top