• Traehytter24 Logo
 • Lille udendørs sauna til baghaven

  Vi har bygget en 2 x 2 meter sauna til en af vores kunder, og vi deler her med tilladelse fra kunden billederne samt information om produktet.

  Saunaen, vi byggede, er en af ​​de seneste tilføjelser til vores produktsortiment, og dens funktioner er fantastiske. Fuldt isolerede vægge og store glasflader, der giver bedre udsigt udenfor og lukker masser af naturligt lys ind.

  Saunasættet blev leveret om morgenen og vores installationsteam færdiggjorde montagen samme dag. Kablet til at tilslutte varmelegemet var allerede forberedt på forhånd, og det første dampbad kunne nydes samme aften.

  Til opvarmning af dampbadet leverer vi en Harvia Cylindro 7 KW elektrisk saunaovn med 80 kg saunasten.

  Denne lille udendørs sauna blev populær umiddelbart efter lanceringen i begyndelsen af ​​2024. Den har et moderne udseende, meget kompakt størrelse og fylder kun 2 x 2 meter, så den passer ind i næsten enhver have.

  Prisen på denne sauna er attraktiv og leveringstiden er kort. Det er de bedste salgsargumenter og hovedårsagerne til, at vores kunder kan lide den. På trods af dens relativt lille størrelse rummer saunaen tre voksne, og dens store vinduer giver en følelse af rummelighed.

  Denne udendørs sauna kan bestilles med fabriksmalet finish. Hvis du vælger den fabriksmalede finish, vil hvert saunapanel blive håndbelagt med flere lag træbeskytter og en topcoat.

  Det vil give saunaen en høj kvalitet, super glat maling og fremragende vejrbeskyttelse. Saunasættet indeholder alle de nødvendige dele. Fuldt isolerede vægge og loft, saunastole, nakkestøtter, gulv og glas saunadør tempereret.Vi har flere forskellige saunaer at vælge imellem, som du kan se her.

  back to top