• Traehytter24 Logo
 • Stor træhytte – Garden Room D som Have opholdsstue og hobbyrum

  Vi er altid taknemmelige for at se at vores kunder har stor glæde og udnyttelse af vores hytter. Her er et par billeder vi har modtaget fra en af vores kunder i England som bestilte “Stor træhytte Garden Room D 38 m2 / 70 mm / 5 x 8 m” sidste år og vi er rigtig glade for at kunne dele dem med dig. Kunden valgte standard træhytte sættet, grå tagshingles og tilkøbte tag- og gulvisolerings kit. Efter færdiggørelse af træhytten har kunden tilbragt masser af tid og virkelig haft glæde af hytten. Der har været adskillige fødselsdagsfester, middage med venner og familie samt jule og nytårs arrangementer. Vores kunde kunne ikke være mere tilfreds med sin investering og ser frem til at have glæde af træhytten, i de næste mange år. Er det ikke bare fantastisk?

  Klar til et spil pool i Stor Træhytte Garden Room D 38 M² / 70 MM / 5 X 8 M
  Her kan du se hvor dejligt vores kunde har indrettet deres nye træhytte, det kan give dig lidt inspiration til hvor alsidigt man kan indrette dette havehus. Denne hytte er meget populær fordi den er meget rummelig, næsten 40 m2. Den er bygget af 70 mm. vægplanker og udstyret med dobbelte hærdede vinduer. Det betyder at hytten nemt kan benyttes hele året, selv i det hårdeste Danske vintre, takket være vores tag- og gulvisolerings option som vores kunde klogeligt tilkøbte med denne hytte. Der er faktisk plads til et fuldt størrelse bordtennis bord, et stort billard/pool/snooker bord eller andre hobby aktiviteter som kræver masser af plads.

  Men det er ikke nok, ligesom de fleste af vores havehuse, er “Stor træhytte Garden Room D”  en meget alsidig træhytte som kan indrettes som et havekontor, hobbyrum, ekstra soveværelse, annex, et gæstehus, et udlejningshus eller alt hvad du kan forestille dig. Træhytte er tilmed en god investering i nutidens socioøkonomiske klima.

  Havehusene er øko-venlige og fremstillet af naturligt, langsomt voksende Nordisk gran. Hvis du planlægger at sælge din ejendom og ikke er særlig ivrig efter en ny investering, så tænk på at et havehus kan øge værdien af din ejendom,  gøre den mere seværdig og attraktiv for flere potentielle købere. Ombestemmer du dig og beslutter dig til at beholde din ejendom, kan du bruge havehytten som en alternativ indtægtskilde ved at leje den ud. Mulighederne er uendelige!

  Der er mange muligheder for tilføjelser til vores træhytter. F.eks. har denne kunde besluttet at bygge et toilet, et køkken og lagt parket gulve som giver rummet en lidt mere hjemmelig følelse. Hele havehusets byggeproces har også indeholdt el- og vvs installationer som er udført af lokale håndværks firmaer.

  Kunne du tænke dig at være Træhytter24’s nye glade kunde? Se vores store udvalg af produkter og vælg netop din favorit træhytte. Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål! Vi er altid glade for at kunne hjælpe!

   

  back to top