• Traehytter24 Logo
 • 5 grunde til at du bør eje en havepavillon

  Havepavillon Elias XL

  Har du drømt om at gøre din baghave til et mere indbydende sted at tilbringe tid med familie og venner? Hvis det er tilfældet, har du sikkert overvejet at tilføje en havepavillon. Men måske er du ikke begejstret for stylingen eller byggekvaliteten af ​​modeller, du har set hos forskellige butikker. Her hos træhytter24 giver vi dig omfattende muligheder for at bygge en havepavillon i højeste kvalitet, der kan tilpasses til dine behov og personlige stil. Havepavillonen har masser af fordele for din ejendom og din livsstil. Overvej mulighederne.

  Havepavillonen passer stort set overalt

  Uanset om det er ottekantet, ovalt, rektangel eller tolvkantet, så kommer vores brugerdefinerede havepavilloner i et imponerende udvalg og størrelser, så de passer næsten overalt, hvor du ønsker at placere den. Nogle formkonfigurationer, specifikt ottekantede, ovale og rektangulære designs, starter ved bredder på kun 2,5 meter. Det betyder, at hvis du kun har et lille hjørne til rådighed til at placere din havepavillon, eller inkorporerer strukturen i et dækdesign eller andre unikke omgivelser, er der helt sikkert en havepavillon, der vil passe!

  Havepavillonen er også god som tilflugtssted ved poolen, og mindre versioner foretrækkes ofte for at skabe en tiltalende følelse af skala i baghavens poolområder. Selvfølgelig leder du måske efter noget i den modsatte ende af størrelsesspektret. Vores største havepavillon, med bredder på op til 9 meter, kan rumme store forsamlinger af mennesker og vil give dig mulighed for at holde årtiets poolfest!

  Havepavillon Noah

  Som vi talte om i et tidligere blogindlæg, kan havepavillonen designes til at være åbne som en fritstående veranda, eller de kan skærmes ind for at holde insekterne i skak. Og en afskærmet havepavillon er et fantastisk sted at spise måltider. Selv de mindste havepavilloner kan være vært for et café-spisebord og et par stole for at skabe en intim udendørs spisestue. Større havepavilloner er perfekte til at underholde eller have et måltid med hele familien.

  Uanset dine spisepræferencer, vil permanente havepavilloner med stærk afskærmning give dig mulighed for at spise fri for skadedyr, selvom din havepavillon er placeret ved siden af ​​en dam eller anden havefunktion, der kan tiltrække insekter.

  Havepavilloner er perfekte til hygge

  Har du beundret havepavilloner på offentlige steder som bytorve eller parker? Disse strukturer er ofte valgt til fællesrum, fordi de er naturligt indbydende, og den traditionelle ottekantede form af havepavillonen tilskynder folk til at samles og socialisere med hinanden.

  Selvfølgelig fungerer havepavillon nemt som en spisestue i baghaven, men de er også perfekte samlingssteder til en familieaften med brætspil eller bare at sidde og chatte med venner, mens de nyder den friske luft på en perfekt sommeraften. Bænke kan indbygges i din havepavillon, så det skabe en samtalekrog.

  Havepavillonerne er stilfulde i enhver baghave

  Mens vores mest populære lysthuse har en tendens til at have victoriansk-inspireret styling, kan disse landskabsstrukturer designes til at komplementere stort set ethvert hjem eller baggårdsdesign. Hvis drejede stolper, udsmykkede scrollwork og fantasifulde kupler ikke er din stil, eller du bare ikke elsker den overordnede ottekantede form af typiske lysthuse, så har vi muligheder for dig!

  Overvej en rektangelformede havepavillon, som både maksimerer gulvpladsen (det er nemmere at montere firkantede eller rektangulære spiseborde i rektangulære havepavilloner end i andre designs med flere sider) og har et mere moderne udseende. Afhængigt af den plads, du har til rådighed til din havepavillon, kan et rektangulært eller kvadratisk fodaftryk også fungere bedre. Uanset hvilken form eller stil du vælger, vil dit lysthus helt sikkert trække komplimenter fra alle, der ser det!

  Havepavillon Elizabeth XL

  En havepavillon tilføjer værdi til din ejendom

  Mens ejendomsbranchens eksperter ofte afviser at lægge et beløb i dollar til, hvor meget baggårdsstrukturer kan tilføje til din ejendoms værdi, er der mange måder, hvorpå lysthuse øger din ejendoms overordnede tiltrækningskraft, hvilket kan udmønte sig i et bedre afkast, hvis du sætter dit hjem til salg.

  For det første er havepavillonen unik. De findes ikke i enhver baghave, så det at have en charmerende havepavillon kan gøre dit hjem mere indbydende sammenlignet med andre med unikke landskabstræk. Din havepavillon kan også gøre dit hjem mere mindeværdigt for potentielle købere, og det kan oversætte til flere penge i lommen ved salget.

  Hvis du ikke har nogen interesse i at sælge din ejendom, vil din havepavillon selvfølgelig bare øge din egen nydelse af dit allerede elskede hjem og have.

  Din havepavillon vil også tilføje brugbart boligareal til din ejendom, hvilket effektivt tilføjer kvadratmeter til dit hjem. Jo mere du opgraderer din havepavillon med elektrisk service, belysning og møbler, jo mere bliver det et ægte “udendørsrum”, og du vil sandsynligvis opleve, at din familie råber på at tilbringe tid der. Måske skal du tilføje mere end en havepavillon?

  back to top