• Traehytter24 Logo
 • Redskabsskure til opbevaring, læ og overblik

  Redskabsskur

  Redskabsskure er uundværlige, når du ønsker nem adgang til dine haveredskaber og maskiner som fx din plæneklipper, hækkeklipper og meget mere. Ved at placere dit redskabsskur et sted i haven med nem adgang, kan du altid finde de ting, du skal bruge for at holde haven i perfekt stand. Når du skal lave noget arbejde i haven – luge, slå græsplænen, beskære træerne eller klippe hækken, kan du altid finde det værktøj og de maskiner, du har brug for, på ingen tid. Et redskabsskur giver dig et godt overblik og sparer en masse tid samt skjul alt dit værktøj og mere til. Et velorganiseret redskabsskur er altid en fornøjelse.

  Redskabsskure i massivt træ er robuste og holdbare

  Vi tilbyder mange forskellige redskabsskure i metal, polycarbonat og massivt træ. De flotte træskure er lavet i massivt træ, hvilket gør skurene ekstra stærke og holdbare. Nogle foretrækker måske et redskabsskur i vedligeholdelsesfrit metal, men for mange mennesker er et redskabsskur i træ det bedste, da de betragter et redskabsskur i træ som den ægte vare. Vi tilbyder redskabsskure i træ i forskellige størrelser og tykkelser af profiler. Mange af de elegante redskabsskure i træ har vinduer og/eller døre med enten hærdet glas eller plexiglas. De fleste af vores træskure har et elegant skråtag, så vandet ikke kan samle sig oven på skuret. Du kan få redskabsskuret i træ i naturtræ eller malet.

  Redskabsskur

  Redskabsskure i metal er vedligeholdelsesfrie

  Redskabsskure i metal er et produkt af høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse. Vi tilbyder de populære mærker ProShed og Yardmaster. Disse højkvalitets redskabsskure skal placeres på et fast og stabilt underlag som beton, fliser, træ eller lignende. Placerer du dit redskabsskur direkte på jorden, kan du lægge en presenning nedenunder som membran og derefter lægge et gulv. Presenningen og gulvet vil give bedre isolering og vil begrænse kondens. Du kan finde forskelligt tilbehør som kroge og hylder til dit metalredskabsskur, så du kan bruge pladsen inde i skuret endnu bedre.

  Redskabsskure i alle størrelser til mange formål

  Vi tilbyder redskabsskure i mange farver og størrelser – kompakte redskabsskure til den mindre have og så videre. Vi tilbyder endda store metalgarager og skure med plads til biler, maskiner, værktøj og alle mulige materialer. Har du spørgsmål til vores forskellige redskabsskure eller andre produkter? Kontakt os venligst på telefon, e-mail eller brug vores chat. Du kan se alle vores forskellige redskabsskure her: https://traehytter24.dk/redskabsskure/

  back to top