• Traehytter24 Logo
 • Redskabsskur – Den bedste måde at holde styr på dine haveredskaber

  Redskabsskur

  Et redskabsskur er en velkommen opgradering for enhver gartner, entusiastisk gør-det-selv-er eller enhver, der bare vil have alt deres værktøj samlet ét sted. Haveskure hjælper dig ikke kun med at organisere dit sæt redskaber, men de giver også hurtig adgang til dem. Du får også frigjort plads i din garage eller kælder, mens du bevarer havens æstetik. Med et ordentligt haveskur kan du også øge din ejendoms værdi og gøre meget mere plads til sjove aktiviteter. Men hvilken vej går du, når det kommer til at samle et haveredskabsskur?

  Skursæt vs præbygget

  Et præbygget skur er en bekvem løsning, der ikke kræver meget tid at sætte op, og hvis du ikke har så meget tid på dine hænder, bør du gå efter dem. Hvis du kan bruge mere tid på at sætte det op og kan lide en mere tilpasselig mulighed, skal du i stedet vælge et haveredskabsskur.

  I modsætning til en færdigbygget konstruktion, hvor du skal indstille alt i din gård efter den, kan et sæt sættes op, så det passer til proportionerne og layoutet i din have. Selvom du får et færdigbygget skur, der passer til din have både æstetisk og dimensionsmæssigt, bliver du nødt til at søge efter det. Med haveredskabsskure skal du bare vælge det materiale og den størrelse, du har brug for, og sætte det op, når og hvor du vil. Med et færdigbygget skur er du begrænset af standardiserede mål.

  Træskuresæt er de mest tilpasselige og kommer med både vinduer og døre. De kan også overleve ekstremt kraftige vinde og kan laves til at matche farverne i dit hjem. Træskure har brug for meget vedligeholdelse, da de er modtagelige for insektskader, og du bliver nødt til at male skuret hvert 3. til 10. år. Disse typer skure kræver også beton- eller træfundamenter og er ikke så nemme at samle som metal- eller vinylskure.

  Redskabsskur

  Opsætning af dit redskabsskur

  Når du får det sæt, der passer bedst til dine behov, skal du tage et godt kig på brugsanvisningen. Selvom du allerede har fundet ud af, hvordan du skal konfigurere det, læs alt i det, da du aldrig ved, hvilken afgørende del du vil gå glip af. Sørg for, at du også har nogen til at hjælpe dig med at bygge skuret. På trods af at du er i stand til at bygge det meste af skuret på egen hånd, vil du opdage, at du har brug for en hjælpende hånd, når du monterer taget. De værktøjer, du skal bruge, er normalt en tænger, et vaterpas, en boremaskine med den passende boremaskine, en trappestige, en sikkerhedskniv, et målebånd, sikkerhedshandsker og beskyttelsesbriller og en blyant eller kridt.

  Bygning af et redskabsskur

  1. Til at begynde med vil du først lægge alle stykkerne ud og have fundamentet sat op på forhånd. Hvor du normalt starter er med bagpanelet, dette stykke er normalt lavet af plader og to U-kanaler. At samle det vil kræve overlapning af arkene og fastgørelse af dem. Bagefter skal du fastgøre U-kanalerne med panelets højere side mod indersiden af ​​skuret.
  2. Dernæst er sidevæggene. De er lavet af plader med forskellige vinkler. Samling af sidepaneler kræver at gøre det én ad gangen ved at overlappe arkene og derefter fastgøre dem. Hvis dit sæt kommer med et sadeltag, skal du fastgøre tre U-kanaler til både toppen og bunden af ​​panelet. Du skal også fastgøre en kile mellem de øverste U-kanaler.
  3. Når du har gjort det, skal du normalt tilføje et L-blink til enderne af tagpanelet. I tilfælde af et sadeltag skal du samle to tagpaneler. Du skal også fastgøre en rygbjælke til et af panelerne. Dette gøres ved at vende et panel om med indersiden opad og derefter skubbe rygbjælken hen over U-kanalen, så den overlapper L-inddækningerne.
  4. Derefter skal du fortsætte med at samle døren(e). Hver dør leveres normalt med et ark, en lodret U-kanal, hængslet U-kanal, to vandrette U-kanaler, dørlås og karmene. Fastgør den lodrette U-kanal og karmene på linje med kanterne på dørpladen og de lodrette pladeribbelinjer. Juster derefter døren korrekt med panelet, der skal huse den. Gør dette ved at lægge alle komponenterne ud, før du samler døren.
  5. Dobbelttjek alt, før du har besluttet at montere døren i panelet. Vend derefter panelet om og fastgør dørhængslerne. Normalt finder du to indvendige låse, der skal fastgøres til U-kanalerne. Du skal også fastgøre bøjlerne på indersiden af ​​døren med den ene ende af bøjlerne på arket og den anden under dørens U-kanaler.
  6. Installation af væggene bør være næste. For at starte skal du lægge alle væggene nedad rundt om fundamentet. Du skal hæve to vægge, der er ved siden af ​​hinanden, og fastgøre dem uden for skuret. Gør det samme for de to andre. Husk at markere placeringen af ​​de fire hjørner på fundamentet.
  7. Den endelige monteringsproces har at gøre med taget. Her skal du bruge trappestigen. For skure med gavltag skal du skubbe panelet med rygbjælken på plads. Bjælken skal rettes ind over midten af ​​sidevæggene. Du bør fastgøre tagpanelet med to skruer i vægpanelernes L inddækninger. Derefter skal du placere det andet panel og montere det på rygbjælken fra indersiden af ​​skuret.
  8. Da du er halvvejs igennem, så tjek om diagonalmålene for taget ikke har været skæve. Fortsæt ved at fastgøre hjørnet og midten af ​​tagpanelerne til bag- og forvæggene. Sørg for, at tagudhænget er parallelt med selve skuret, og at ingen vægge ser ujævne ud. Når det er gjort, fastgør du taget til væggene udefra gennem pladen og til U-kanalerne. Bagefter fastgøres rygbjælkens ender i sidevæggene ved at fastgøre to rygspidsbeslag. Fastgør endelig skuret til din base, og du er færdig.

   

  back to top