• Traehytter24 Logo
 • Fordelene ved en trægarage

  Garage

  Trægarage er en fantastisk tilføjelse til dit hjem og kan tilføje værdi til din ejendom. De er designet til at være æstetisk tiltalende og ekstremt nyttige, og de giver dig et sted at opbevare din bil og plads til udendørs opbevaringsplads.

  Hvorfor bruge en trægarage

  Hovedanvendelsen af ​​en garage er som et sted at parkere din bil eller motorkøretøj natten over, eller når den ikke er i brug. Dette giver dig sikkerhed for, at den er sikkert låst væk ude af syne og fri for potentielt tyveri eller hærværk. Det kan til gengæld være med til at reducere dine forsikringspræmier.

  At holde et køretøj inde i en garage betyder også, at det er beskyttet mod elementerne. Dette kan være særligt fordelagtigt på kolde vinterdage, da det betyder, at du ikke skal bruge tid på at skrabe is af forruden om morgenen, især praktisk, hvis du kommer for sent.

  En garage behøver dog ikke kun at være til biler, det er en yderst praktisk udendørs bygning, åben for en række andre anvendelser. Det ville være ideelt til at tilføje udendørs opbevaringsplads til havemøbler, cykler, en plæneklipper, haveudstyr, udendørs legetøj osv. Hvis du sætter disse ting i en garage, vil det betyde, at de forbliver dækket, så de er tørre og sikre. Ingen ønsker, at deres værktøj skal blive rustent af at blive efterladt udendørs.

  Garager er de perfekte bygninger til brug som værksted. Det giver dig masser af plads til at arbejde på din bil, lave gør-det-selv-projekter eller tømreropgaver, mens du holder dig dækket og ude af det dårlige vejr. Den brede døråbning gør, at du nemt kan flytte store genstande eller maskiner ind og ud. Hvis du har plads til det, er dobbelt garage gode, da de giver dig læ til mere end én ting. Måske har du et andet køretøj at beskytte, er ved at bevare en klassisk bil eller ejer en motorcykel. Det kan også have et dobbelt formål, da det giver dig plads til dit køretøj, og også plads til et separat værksted eller opbevaringsområde uden at trænge bilen.

  Garage

  Hvorfor vælge trægarage

  Når det kommer til at opføre en bygning med henblik på en garage, er der en række forskellige materialer, der kan bruges. Mulighederne omfatter mursten, beton, metal eller træ. Et af de bedste materialer at bruge er træ, og her vil vi forklare, hvorfor trægarage er meget bedre end alternativer.

  Den første ting at bemærke er, at brug af træ generelt resulterer i en mere attraktiv bygning. Det er nemlig et naturmateriale, som vil passe godt ind i udendørsmiljøet. Der er ingen grund til, at din garage ikke kan være et smukt omdrejningspunkt eller en fremtrædende funktion. Trægarage kan udføre det arbejde, de er beregnet til, og ser også godt ud.

  En af de vigtigste fordele ved at vælge træ er, at det er et mere overkommeligt valg end alternativer såsom en muret garage, som ofte er meget dyr at bygge. Et garagesæt i træ kan være et gør-det-selv-projekt, som du selv kan opføre, mens murstensbygninger har brug for specialiserede færdigheder for at sikre, at de er bygget korrekt og er strukturelt sunde.

  En anden fordel ved at vælge trægarage er, at træbygninger har en tendens til at være tørrere indeni. Dette skyldes, at træets egenskaber betyder, at det ikke producerer så meget kondens inde i bygningen, som andre materialer gør. Som et resultat hjælper det med at forhindre et fugtigt interiør, og hjælper med at holde dine ejendele tørre.

  Træhytter24 tilbyder en bred vifte af højkvalitets trægarage og havebygninger. De fås i en række forskellige størrelser og udformninger, lige fra enkeltgarage til dobbeltgarage og carporte. Stilarter omfatter trykbehandlede træbygninger konstrueret med paneler og bjælkehyttegarage med individuelle sammenlåsende bjælker.

  Funktioner af trykbehandlede trægarager

  Vores trægarage kommer med 5 års garanti. Det kan vi trygt tilbyde på grund af den lange trykbehandlingsproces, som træet har gennemgået. Konserveringsmidlet trænger dybt ned i tømmeret og eventuel fugt fjernes. Det betyder, at træet er beskyttet hele vejen igennem og ikke kun får behandlingen dyppet eller belagt på den udvendige overflade.

  Alt det træ, der bruges til at bygge en af ​​disse bindingsværksgarage, er fuldt trykbehandlet. Dette resulterer i en bygning, der holder længe med lidt vedligeholdelse. Der er ingen grund til at male og behandle det gentagne gange hvert år. (Anvendelse af et vandafvisende middel af god kvalitet vil hjælpe med at forlænge træets levetid).

  Disse trægarage er konstrueret med en kraftig ramme. Den solide struktur har tykke chunky opretstående stolper lavet af konstrueret lamineret træ. Dette giver et stærkt indlæg, der er mindre tilbøjelige til at krympe, svulme eller vride sig. Sammenlåsende beklædning skaber en vandtæt binding og et attraktivt udseende. Taget er lavet af robuste 19 mm tykke not- og fjertagbrædder.

  Garageporte i staldstil er inkluderet i alle vores trægarage og ikke en ekstra omkostning. Disse har betydelige remhængsler, der er boltet gennem både døren og rammen for at sikre, at de er sikre, da døren ikke let kan fjernes.

  back to top