• Traehytter24 Logo
 • Alt hvad du behøver at vide om planlægning, før at du køber en træhytte.

  Lille Træhytte

   

  Hvis du ønsker at installere et skur i din have, er der meget, du bør overveje. Det kræver mere end at bestille et skur eller bygge et, for at du har dette skur på plads. Du skal tænke over, hvor du vil placere skuret, og hvordan det fungerer i forhold til udstykningsregler. At tale med de relevante myndigheder rækker langt i denne sag. Nedenfor er nogle af de determinanter, der spiller ind under planlægningsfasen:

  Overvejelser

  Hvad er dine behov? Folk installerer haveskure (mere information om træhytter) af forskellige årsager. Nogle gør det på jagt efter mere lagerplads; andre vil have arbejdsstationer, mens andre vil bygge udendørs saunaer. Der er mange måder, hvorpå du kan nyde et skur, og du har sikkert en idé i tankerne. Den næste fase er at tænke over denne idé og se, om skuret kan opfylde dette behov.

  Dernæst, hvad er bygningsreglementet vedrørende sådanne skure? Nogle steder kan du frit begynde at arbejde med tilbygninger uden godkendelse fra kommunen. Men du kan opleve, at du skal have en tilladelse til at bygge eller installere et skur på din grund. Du bør konsultere de lokale relevante myndigheder for at sikre, at du holder dig ude af juridiske problemer.

  Hvad er de fysiske egenskaber ved det valgte sted? Det betyder, at du bør se på jorden, vegetationen i området, grænser og andre sådanne faktorer. Hvis du for eksempel placerer skuret under et træ, får du måske ikke nok lys i rummet. Og dette kan i høj grad påvirke, hvor meget glæde du får ud af dette rum. Kig ind i jorden på stedet og afgør, om den kan bære en belastning.

  Hvad betyder mest for dig, når det kommer til skurets udseende? På nogle måder er dette rum en forlængelse af hovedhuset. Som sådan vil du måske have, at det afspejler det samme, og du bør arbejde på dette. Du kan også vælge at have det som en selvstændig bygning. I dette tilfælde kan du gøre det til fokuspunktet for din udendørs ved at placere det strategisk.

  Træhytte

   

  Hvordan vil opførelsen af ​​skuret påvirke din aftale med dine naboer? Mange mennesker bor steder, hvor boligejerforeninger fastsætter de regler, de efterlever. I dette tilfælde skal du fremlægge dine planer og håbe på, at du får godkendelsen. Denne tilladelse bør være et supplement til, hvad du ville få fra den lokale myndighed. Det hjælper at læse op på, hvordan skuret skal se ud mht. placering og størrelse. På den måde får du nemmere ved at overbevise udvalget om, at tilføjelsen ikke vil være en øjenpine.

  Designet

  Efter at have gjort dig ovenstående overvejelser, bør du nu tænke på designet af skuret. Heldigvis behøver du ikke lave en selv, da der er velrenommerede producenter, der kan gøre dette for dig. Alternativt kan du sætte dine tømrerfærdigheder på prøve og se, hvad der kommer ud af det. Bemærk, at mængden af ​​penge brugt på skuret i sidste ende vil afhænge af dets størrelse og finish. Når det er sagt, her er, hvordan du skal gøre dette.

  Placering 

  valgsplacering af skuret er en væsentlig faktor, da det påvirker, hvor meget du kan nyde denne plads. For eksempel, hvis du placerede den i nærheden af ​​en trafikeret vej og brugte pladsen til kontorarbejde, ville den ikke fungere. Hvad skal du overveje?

  For det første bør du tænke over grænserne for din ejendom, som du bør kortlægge ved at opmåle din udendørs. Brug disse oplysninger til at overveje, hvordan skuret ville passe med servitutter og hegnslinjer på plads. Du ønsker ikke at ende med at installere skuret et sted kun for at opdage, at du gjorde det oven på en forsyningslinje. Desuden kan anbringelsen være i strid med loven, og du kan ende med at skulle flytte den.

  Lille træhytte

  For det andet, hvor let vil det være at få adgang til skuret, når det først er på plads? Og hvordan vil hindringer i gården påvirke konstruktions- eller installationsprocessen? Du skal vælge et sted, som du nemt kan komme til. Det hjælper også at tænke på stedets forhold hele året rundt. Det kan være tørt nu, men det er måske ikke tilfældet i de koldere måneder. Når du installerer et skur, især et træ, skal du sikre dig, at du beskytter det mod elementerne.

  Hvad er de relevante love med hensyn til installation af skure? Det hjælper at vide, om du er på den rigtige side af loven. Hvis du foretager det opkald, kan du også finde ud af, om en forsyningslinje er i fare i tilfælde af installation. Med dette i tankerne, også overveje eventuelle regler i dit nabolag på det samme.

  Hvilken jordtype er der på stedet, og hvordan vil dette virke til at understøtte skuret? Hvis du udfører installationen i bunden af ​​en bakke, vil du sandsynligvis lide af fugtproblemer. Det betyder, at strukturens levetid vil være i fare på grund af udsættelse for skimmelsvamp og meldug. Hvis skråningen er for stejl, hjælper det at have et solidt fundament på plads. På den måde kan strukturen nyde en vis støtte og forblive stabil selv under konstant brug.

  Skønheden i strukturen bør have betydning. Når alt kommer til alt, vil det sandsynligvis påvirke udseendet af kvarteret. Du ønsker at installere noget, der vil tilføje værdi til dit hjem, i stedet for at sænke videresalgsværdien.

  Lille Træhytte

   

  Rummets størrelse afhænger af, hvordan du ønsker at bruge det nu og i fremtiden. Hvis du vil have lagerplads, så tænk på antallet af materialer, du vil have i det. Find ud af den organisation, der ville være i spil, og brug derefter denne til at beregne de nødvendige dimensioner. Hvis du vil have et sted at arbejde, har du brug for både plads og privatliv.

  Efter at have overvejet alle disse, kan du så tænke på fremtidige forbindelser, som du gerne vil lave. Hvis du vil have vand i rummet, hvor nemt er det så at tilslutte det? Hvad med elektricitet? Hvis du bygger skuret fra bunden, hvordan kan du så fragte materialerne til stedet? Tænk over disse ting. De kan virke trivielle, men de vil påvirke dette projekts succes.

  back to top