• Traehytter24 Logo
 • Sådan øger du pladsen på badeværelset i din træhytte

  Badeværelse

   

  Mange mennesker klager over, at de mangler tilstrækkelig opbevaringsplads på badeværelset i deres bjælkehytter. Selvom dit badeværelse kan være mindre, end dine behov kræver, kan du altid skabe mere plads. Det hele handler om at organisere rummet og foretage nogle ændringer af hardwaren på plads. Brug alt hvad du har i rummet til din fordel. Og mens du er i gang, skal du sørge for at undgå at rode i rummet, så det føles travlt. Hvordan kan du gøre dette? Nå, nedenfor er nogle af de trin, du kan tage for at øge din lagerplads.

  Trin et: Arranger skabspladsen

  Oftere end ikke mister folk småting i badeværelsesskabene. De ender med at bruge meget tid på at lede efter disse varer, og det kan efterlade dem frustrerede. Også små ting får ofte et skab til at se uorganiseret ud og er svært at nå. Løsningen på dette ligger i brugen af ​​en roterende bakke. Placer denne oven på skabet og brug den til at holde de små ting og flasker, du ofte har brug for. Dette inkluderer dine lotioner, shampoo, makeup-sæt og andre sådanne ting. Næste gang du er færdig med at bade, kan du placere disse ting på bakken for nem adgang. Og det giver dig mere plads i skabene til større genstande. Se? Du har nu mere plads.

  Hvor nemt er det for dig at hente dine stylingværktøjer, når du har brug for dem? Du kan komme for sent på arbejde, men alligevel ender du med at bruge mindst ti minutter på at prøve at løse krøllejernet ud af føntørreren. Disse værktøjer optager ikke kun plads, de får også kabinetopsætningen til at se uorganiseret ud. Nøglen til at løse dette er at få en værktøjsholder, som du kan hænge dine stylingværktøjer på. Installer værktøjsholderen mod den nederste ende af kabinettet. På denne måde kan den forblive ude af syne og skabe mere plads til andre genstande på de øverste niveauer. Du vil heller ikke vælte andre ting, når du henter dit værktøj.

  Pladsen under din vask kan tjene flere formål, hvis du installerer skydeskuffer i den. Du bør købe højkvalitets skydeskuffer, hvor du kan placere håndklæder og andre sådanne ting. De vil ikke forstyrre noget, da de er under vasken. Sørg for, at skufferne glider jævnt ud, så genstandene deri ikke ender med at blive stødt.

  Badeværelse

   

  Du vil måske opleve, at pladsen under vasken ikke er tilstrækkelig til montering af skydeskuffer. I dette tilfælde kan du vælge at bruge en organizer i stedet for. Tilpas organisatoren, så den passer perfekt til dette rum. Du kan være heldig og finde en, der passer uden at skulle bruge nøjagtige mål fra dit badeværelse. Du skal bruge nogle monteringsbeslag for at holde strukturen stabil. I betragtning af at denne opbevaring er åben, er den bedst til flasker og småting, som du ikke nemt kan nå i skabet.

  Adskillelse er nøglen til at organisere ethvert rum. Det hjælper, hvis du havde individuelle pladser til forskellige genstande. Du kan for eksempel ikke have vatpinde samme sted som håndklæderne, da det vil gøre adgangen svær. Hvor du ikke kan tilføje ekstra plads, kan du nøjes med det, du har. Start med at dele skabspladsen med nogle plastikbeholdere for at sikre, at genstande forbliver adskilte. På den måde, når du leder efter noget, ender du ikke med at ødelægge hele kabinettet. Sørg for, at beholderne sidder tæt, ellers bevæger de sig, og det vil modarbejde dine intentioner.

  Undgå at rode i rummet, selvom du forsøger at skabe mere plads til badeværelsesartikler. Du ønsker at holde rummet så rent som muligt, så det ikke har en travl stemning. Og måden at gøre dette på er at holde alt skjult. Tag for eksempel papirkurven. Du kan vælge at lade det stå åbent for at skabe mere plads til andre genstande, men ved at gøre det går du på kompromis med pænheden i dit rum. Så hav det i et skab i stedet, og se efter måder at skabe plads til tilføjede genstande på. I sidste ende vil rummet føles luftigere og lysere, hvilket gør det til et af dine yndlingsrum.

  Badeværelse

   

  Trin to: Brug vægopbevaring

  Hvis organisering af dit skabsopbevaring ikke giver dig den plads, du har brug for, er næste trin at tilføje flere hylder. Når du gør dette, skal du overveje stilen på dit badeværelse, således at alle tilføjelser matcher temaet. Tilføj hylderne på væggene, der går op til loftet. For varer, som du ofte bruger, skal placeringen være på de nederste hylder. Opbevar ting, som du sjældent bruger, på de øverste hylder. Alternativt kan du flytte de sjældent brugte ting til andre rum i huset for at undgå at rode på badeværelset.

  Efterhånden som du går højere, baseret på dine opbevaringsbehov, kan du placere hylder på de niveauer, du ikke kan nå. Og det kan friste dig til at sprede reolen ud over et større område. I stedet for at gøre dette og påvirke rummets æstetiske værdi, skal du gå lodret og bruge en trinskammel til adgang.

  Hvis du stadig har brug for mere plads, kan du overveje at tilføje svævende hylder over toilettet. Det ville dog hjælpe, hvis du tænkte over behovet for al denne plads. Det er især tilfældet, hvis du allerede har implementeret ovenstående trin.

  Trin tre: Fjern rod

  På dette tidspunkt bør du have al den opbevaring, du har brug for til badeværelset. Hvis ikke, så overvej at fjerne ting, du ikke skal have på badeværelset. Bor du alene, kan du vælge at have et eller to håndklæder på badeværelset i stedet for fem. Fjern de ekstra shampoo- og balsamflasker. Ryd rod hver uge, og du vil ende med at skabe mere plads til ting, du har brug for. Du bør nok starte med dette, før du foretager ændringer i dit rum.

  At organisere træhytter (tjek vores træhytter) indebærer også, at badeværelset ser piffet ud. Med disse trin i spil er der ingen grund til, at denne plads ikke skulle leve op til dine forventninger. Alt det bedste!

  back to top