• Traehytter24 Logo
 • Idéer til at få mest ud af små spisestuer i din træhytte

  Spisestue

   

  Antag, at du har alt, hvad du ønsker, på plads i dit hjem. Stuen har tilstrækkeligt lys, badeværelset har nok opbevaringsplads, og haven har aldrig set bedre ud. Men der er en hage – spisestuen er lille, og du er ikke sikker på, hvordan du skal bruge den. Det kan også være, at du ikke har en spiseplads og skal udskille lidt plads fra stuen eller køkkenet. Nå, sandheden er, at mange træhytter og konventionelle boliger har små spisestuer, hvilket betyder, at du ikke er alene om dette. Og nej, det lille rum begrænser ikke potentialet i dette rum, men det åbner dig derimod for andre muligheder. Du kan stadig have et stilfuldt rum, hvor du kan nyde dine måltider og snacks. Og ja, du kan være vært for folk her med et par tweaks her og der. Lad os komme igang:

  Få et foldbart bord

  Antag, at du ikke har meget plads i spisepladsen. Eller du skal bruge en del af køkkenet til at stille spisebordet op. I dette tilfælde skal du være innovativ og finde måder at maksimere brugen af ​​dit rum på. På den ene side kunne du få et lille bord, der vil fungere med den trange plads. Alternativt kan du installere et stort foldbart bord. På den måde, når middagstid kommer, kan du dække bordet og være vært for måltidet. Så kan du rydde op, folde bordet sammen og bruge pladsen til andre ting. Dette bord kan også bruges til andre formål i hjemmet. Du kan derefter placere stolene langs væggen, så de ikke kommer i vejen for nogen.

  Brug bænke

  Mens du handler om at nøjes med det, du har, skal du tænke på, hvordan du kan spare plads. Du kan vælge at få et bord i fuld størrelse og undgå det foldbare design. Det anbefales især, at spisepladsen har en permanent opstilling, så du kan undgå den konstante opsætning og bortskaffelse. Du kan bruge bænke til siddeområdet; ikke kun er de komfortable, men de sparer også plads. Når måltidet er overstået, kan du putte dem under bordet. Det vil ikke være besværligt at rydde op under bænkene og bordet, da du ikke har mange bevægelige dele. Når du køber bænke, skal du huske på rummets stil, ellers kan de se malplacerede ud.

  Køkken

   

  Brug udvidelige møbler

  I dag har man to gæster siddende ved bordet, og den lille plads betyder ikke så meget. Men hvad sker der, når du er vært for en familiemiddag? Vil bordet fungere til denne indstilling? Nå, en glimrende måde at undgå at skifte møbler på er at få udvidelige muligheder. På den måde kan du forkorte og forlænge bordet efter behov. Når du ikke er vært for mange mennesker, kan du bruge en lille størrelse, der sparer plads. Denne afkortning giver dig også mulighed for nemt at rydde op efter brug af spisepladsen.

  På denne note hjælper det også at have stabelbare stole. På den måde kan du afslutte op, forkorte bordet og stable stolene. Du vil ikke engang bemærke, hvor lille din plads er, når du har disse alsidige stykker. Det giver dig også mulighed for at holde et pænt rum, der føles luftigt.

  Brug lyse farver

  Det kan blive ret trættende at lægge mærke til, hvor lille rummet er, hver gang du går ind i spisepladsen. Nogle gange kan det endda være et samtalestykke, når gæster taler om, hvor hyggeligt det er. Nå, du kan få rummet til at føles og se større og lysere ud ved at bruge livlige farver. Gå efter lyse toner på vægge og møbler. Når du blander og matcher nuancerne, skal du sørge for, at de komplementerer hinanden. Tilføj noget kunstværk på væggene eller et andet stykke, der kan tjene som omdrejningspunktet. På den måde kan folk nyde deres måltid, mens de fortæller, hvor dejligt rummet er, og hvor godt det hele hænger sammen. Bemærk, at du skal gå minimalt med designs, ellers vil rummet føles klemt, fordi der foregår for meget på samme tid.

  Stue

   

  Arbejd med passende størrelser

  Når du køber møbler, vil du sandsynligvis gå efter de store stykker, der skiller sig ud på afstand. Men i dit tilfælde kan du ikke arbejde med store borde og stole, medmindre du får den foldbare type. Tænk på, hvor mange der vil spise ved middagsbordet regelmæssigt og arbejde med dette. Hvor du for eksempel bor sammen med din ægtefælle, kan du få et bord til to. Vælg omkring design, da dette vil give møblet et fyldigere udtryk og få rummet til at føles luftigt. Stolene skal også være i forhold til antallet af mennesker, der spiser ved bordet. Afslut temaet med nogle farverige kunstværker eller en frisk buket.

  Gå efter et minimalt look

  Se på det på denne måde – du har ikke meget plads at arbejde med til spisepladsen. Som sådan bør du arbejde på at fjerne fokus fra rummets størrelse. I stedet bør du understrege funktionaliteten af ​​dette rum. Hvis du vil skabe en spiseplads i dit køkken, så gør den sådan, at den passer til resten af ​​rummet. I stedet for at tilføje endnu et bord til køkkenrummet, skal du vælge en flydende hylde fastgjort til en væg. Du kan have nogle taburetter under hylden, så du trækker dem ud, når du bruger pladsen.

  Stue

   

  Brug naturlig belysning

  Din spiseplads er allerede lille, så alt, der får det til at føles eller se mindre ud, er et nej. Få mest muligt ud af denne plads ved at stille bordet og stolene op ved vinduet. Denne indstilling vil fjerne fokus fra rummets størrelse og skabe vægt på udsigten. Rummet vil føles lysere, og du vil nyde dine måltider meget mere.

  back to top