• Traehytter24 Logo
 • Container huse – Læs alt om Tiny House trenden i Danmark

  container hus

  Container huse er et stadig mere populært valg for mange mennesker i Danmark. De giver mulighed for en miljøvenlig livsstil, er en nem og bekvem måde at få mere plads på og kan bruges til næsten ethvert formål.Der er meget at tænke på, når du skal til at springe ud i den lille husbevægelse og hjem. er lavet af forsendelsescontainere en vidunderlig mulighed for at gøre det. Men er de den rigtige løsning for dig? Denne artikel vil besvare alle dine spørgsmål om containerliv, så du kan være sikker på, at du træffer det rigtige valg.

  Hvad er et container hus?

  Indkvarteringscontainere er lavet af upcyclede skibscontainere. Det er de gigantiske metalkasser, som du ofte ser på containerskibe, der transporterer varer rundt i verden. Som du kan forestille dig, er de bygget meget robust til at modstå de mange trin med påfyldning, opladning og aflæsning, samt de barske vejrforhold under deres sørejser, og for at beskytte deres værdifulde indhold sikkert. Derudover skal de være i stand til at bære vægten af ​​op til otte skibscontainere stablet over dem; de skal derfor være ekstremt stabile og modstandsdygtige.

  Når de når slutningen af ​​deres arbejdsliv på åbent hav, er de stadig meget nyttige. De stærke strukturer og rummelige og sikre design gør dem til perfekte opholdsrum. Bygget med naturlige materialer af højeste kvalitet bliver de til miljøvenlige, komfortable og elegante minihuse, der vil revolutionere dit boligareal.

  Hvad kan du bruge et container hus til?

  Forsendelsescontainerhjem har en bred vifte af anvendelser. De tilbyder en nem måde at skaffe bolig uden meget besvær, komplikationer og byggeomkostninger. Container huse er perfekte havekontorer, der imødekommer det faktum, at flere og flere mennesker leder efter måder at arbejde hjemmefra. Et containerhus i haven giver dig mulighed for rumligt at adskille dit arbejdsliv og privatliv.

  De kan også bruges som havemotionsrum, studier eller sommerhuse og de er et perfekt gæsteværelse, hvis du vil underholde gæster. Mottoet er: Hvis du har brug for ekstra plads, så giver det levende containerhus dig det uden stress.Container huse er også meget interessante for erhvervslivet.

  Virksomheder i hele Danmark bruger deres mobilitet, den brugbare plads og de enkle muligheder til at tilpasse dem visuelt til virksomhedens udseende.

  De bruges også ofte som kontorer, receptionslokaler eller besøgscentre, og de bliver også i stigende grad brugt til handel og handel. Små butikker eller caféer nyder godt af den billige plads, som et containerhus tilbyder.

  container hus

   

  Hvad er levetiden for et container hus?

  Fragtcontainere bruges typisk på skibe i omkring 10 år. Hvis de bliver passet godt på, kan de sagtens holde i over 35 år. Det betyder, at du kan bruge dit lille hus i over 25 år, hvis du passer på det. Holdbarheden af ​​levende containere er en anden grund til deres miljøvenlighed. De føjer sig ikke bare til affaldsbunken, når de bliver pensioneret til aktiv tjeneste til søs, de er praktisk talt genfødt og kan fortsætte med at fungere som et komfortabelt containerhjem i yderligere 25 år.

  Tænk på mængden af ​​materialer, planlægning, arbejdskraft og omkostninger Du kan spare ved at gøre dette! I stedet for en længere byggeplads med alt det snavs og støj og bøvl, kan du blot sætte et ideelt lille hus op, forbinde det og bruge det.

  Er et container hus en god investering?

  En af de bedste ting ved genbrugscontainere er, at de bevarer deres værdi. Hvis du passer godt på dit containerhus og vedligeholder det godt, kan du sagtens have glæde af det i 35 år. Og fordi deres tilgængelighed altid er begrænset, er der altid stor efterspørgsel. Dette er naturligvis ideelt til en investering.

  Du kan nemt transportere dit containerhus til ethvert sted i Danmark. Det betyder, at selvom du køber en, du kun bruger i kort tid, kan du sagtens sælge den efterfølgende til en god pris.

  Kan man bruge et container hus hele året rundt?

  Ikke alene er container huse stærke og holdbare, de er også komfortable og godt isolerede. De er termisk isolerede med polyurethan, også kendt som lukkede celler PUR-isolering. Takket være dette gennemprøvede isoleringsmateriale af høj kvalitet forbliver dit levende containerhus varmt og hyggeligt gennem hele den kolde årstid.

  Slidstærkt cortenstål, også kendt som vejrbestandigt konstruktionsstål, sikrer, at dit containerhjem kan modstå selv det vådeste og koldeste vejr. Generøse vinduesfacader og åbne planløsninger med dobbeltdøre sikrer på den anden side nem ventilation i sommermånederne, hvilket holder dit containerhjem køligt og behageligt hele sommeren. På denne måde kan du bruge dit minihus hele året rundt, uanset hvordan vejret er.

  container hus

   

  Hvilke materialer bruges til at bygge et container hus?

  Hvert containerhus er totalrenoveret og ombygget med smukke, naturlige materialer. Dette giver dem deres attraktive udseende og naturlige boligkomfort.

  Udvendigt afsluttes med elegante grantræpaneler, som vil øge varmeisoleringen og se godt ud i din have. Førsteklasses termoruder i døre og vinduer understøtter det elegante udtryk og tillader et væld af naturligt lys inde.Indvendigt er væggene udført i grantræpaneler med luksus egetræsgulv.

  Derudover er der LED-belysning og masser af stikkontakter til at tilfredsstille alle behov. Alle aspekter af designet fremmer miljøtænkning i containerhjemmet for at sikre, at det er så miljøvenligt som muligt.

  Kan jeg gøre mit container hus mere personligt?

  Hvert containerhus kan tilpasses, så det passer til dine personlige præferencer og repræsenterer din personlige stil. Dørene og vinduerne kan omplaceres, hvis det ønskes, så de passer til dine adgangs- og lysforhold. Du kan også frit vælge dine beklædningsmaterialer og -farver, så dit lillebitte hus passer perfekt ind i din have. Selvfølgelig er der masser af måder at give sådan et minihus en individuel stil. Tilføjelserne med ekstra funktioner er heller ikke det store problem.

  Skal et container hus have en byggetilladelse?

  Som enhver bygning, der er beregnet til at blive beboet, skal container huse, der bruges til boligformål, også have en byggetilladelse i Danmark. Desværre hjælper mobiliteten ikke, hvis container huset står ét sted i længere tid. Selv tilstedeværelsen af ​​et badeværelse eller en varmelegeme gør boligbeholderen underlagt godkendelse. Afhængigt af forbundsstaten er der dog mulighed for en såkaldt “forenklet byggetilladelse” for bygninger under 50m2.

  Også godt: Da omkostningerne til byggetilladelser er baseret på den samlede værdi, er de væsentligt billigere for container huse end for større boligbyggerier. Der kan dog være en anden hindring på grund af udviklingsplanen i din kommune. Bygningstyperne er foreskrevet her, og disse kan endda omfatte visuelle aspekter såsom tagformer. Det er bedst at lave nogle grundige undersøgelser med din lokale byggemyndighed, før du køber en containerbolig.

  container hus

   

  Hvilke forberedelser er nødvendige forbindelse med et container hus?

  Vi leverer dit containerhus 100% klar til brug. Det betyder, at du kan begynde at bruge det med det samme. Men da containerboliger er ret tunge og er beregnet til at stå på det samme sted i lang tid, kan det betale sig at gøre noget forberedelse af stedet.Et solidt fundament vil støtte dit minihus i hele livet.

  En vis frihøjde vil være god både i perioder med fugtigt vejr, så den ikke står i vandet, samt at løfte boligbeholderen lidt fra jorden, så der er god ventilation. Vi anbefaler enten en solid bundplade eller støbte betonpæle. Begge løsninger vil give dit containerhus et plant, solidt og holdbart fundament, der vil påvirke dets levetid positivt og lette brugen.

  Den perfekte måde at skabe boligareal på

  Som du kan se, stopper container husenes fordele og nyttige egenskaber ikke der. Med stadigt større fokus på vores planets velfærd og den stadigt stigende efterspørgsel efter miljø- og klimavenlige løsninger, står efterspørgslen på fragtcontainerboliger i Danmark også til at stige kraftigt.

  Hvad end du har brug for ekstra plads til, med en container hjem kan du være sikker Ikke alene fandt du en hurtig, overkommelig og problemfri løsning, men din løsning er også den mest miljøvenlige version.

  Kontakt os i dag for at tale med os om dine behov for container huse. Med vores brede udvalg af produkter og muligheder er vi sikre på at hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

  back to top